~~Olo napisał(a): Za Tuska zarabiałeś 1200 to szparag nie gnił, a teraz zarabiasz 3200 to szparag gnije.
~~niepo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Chj napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rifi napisał(a): Nie lubię Pis-u ale ten głos ma moje poparcie. A gdzie są "opozycyjni" radni Sakowski i Klasa? Wstyd panowie.
I wierzysz w tą kiełbasę wyborczą? Nie załamuj mnie! Kaczyński mówił w 2011 o obniżeniu cen paliwa, tak gadał że trzeba odpowiedzialności i co, obniżył? Gówno, nic z tym nie zrobił, ba! Za PiSu ceny paliwa poszły nawet w górę.
Za Tuska bezołowiowa była po 5,80 zł w Bolesławcu, ale tego nie pamiętasz, bo pamięć i rozum malutki.
A dzisiaj ponad 6 ty fanboyu PRL-u
~~Eee napisał(a): I was to dotknie działacze antypis tylko jeszcze nie wiecie jak i kiedy:)
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~niepo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Chj napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rifi napisał(a): Nie lubię Pis-u ale ten głos ma moje poparcie. A gdzie są "opozycyjni" radni Sakowski i Klasa? Wstyd panowie.
I wierzysz w tą kiełbasę wyborczą? Nie załamuj mnie! Kaczyński mówił w 2011 o obniżeniu cen paliwa, tak gadał że trzeba odpowiedzialności i co, obniżył? Gówno, nic z tym nie zrobił, ba! Za PiSu ceny paliwa poszły nawet w górę.
Za Tuska bezołowiowa była po 5,80 zł w Bolesławcu, ale tego nie pamiętasz, bo pamięć i rozum malutki.
Za Tuska baryłka ropy kosztowała na giełdzie światowej 160 dolarów teraz kosztuje chyba 80 czyli o połowę mniej więc nie pierd ol
Uuuu, pissmańskie lekcje ekonomii komunistycznej xD