~~Trawiasta Kanna napisał(a): O płatnej strefie parkowania mówi się już od bardzo długiego czasu. Teraz się obudziliscie?
Nawet Małkowski siedział cicho a teraz jakieś petycję pisze.
Nawet ceny były znane i mapa była pokazana jakim obszarem ta strefa będzie objęta i było cicho
~~Ochrowy Perukowiec napisał(a): Nie wiem kto tam doradza Romanowi, ale to będzie miało ogromny wpływ na wybory za te 2 lata. Pojechali po bandzie. W zasadzie pół miasta to strefa parkowania. Sporo Bolesławian mieszka w gminie a tu mają najbliższych i ci najbliżsi, panie Roman, również seniorzy strącą pana ze stołka. Proszę sobie przypomnieć ten komentarz za dwa lata.
~~Ochrowy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trawiasta Kanna napisał(a): O płatnej strefie parkowania mówi się już od bardzo długiego czasu. Teraz się obudziliscie?
Nawet ceny były znane i mapa była pokazana jakim obszarem ta strefa będzie objęta i było cicho
O, ratuszowy klakier kłamczuszek :) Małkowski jeszcze w 2020 wnosił o zmiany dot. strefy, bez reakcji ze strony ratusza. Wszystko jest w dokumentach. Papier nie kłamie.
~~Trawiasta Kanna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ochrowy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Kanna napisał(a): O płatnej strefie parkowania mówi się już od bardzo długiego czasu. Teraz się obudziliscie?
O, ratuszowy klakier kłamczuszek :) Małkowski jeszcze w 2020 wnosił o zmiany dot. strefy, bez reakcji ze strony ratusza. Wszystko jest w dokumentach. Papier nie kłamie.
To trzeba było w 2020 nagłaśniać sprawę a nie teraz.
Nie, nie jestem ratuszowy i też mi się to wszystko nie podoba, ale jak nie było odzewu ze strony ratusza wtedy gdy jeszcze nie było takich działań jak są teraz to i teraz nie będzie.
Sprawa była w mediach, ale nie była podchwytywana bo wtedy jeszcze mało kogo to obchodziło i większość miała to gdzieś. Co innego teraz kiedy widać co się wyrabia na ulicach i jakie są ceny, bo ma ruszyć od lipca. proste