~~Kosmos napisał(a): Choć jestem młodym człowiekiem , pamietam dokładnie rządy Tuska , u schyłku ich rządzenia
Krajem jako młodzi chcąc dorobić do utrzymania
się na studiach 5 złociszy na godzinę , osoby starsze nie miały za co leki wykupić , matki nie miały na wyprawkę dla dzieci do szkoły , czy wy naprawdę nie
zauważyliście zmian na lepsze , przecież tu o nic innego nie chodzi Tuskowi grubo nabitego kasą z Brukseli , jak wieloletniego wroga Jarosława Kaczyńskiego upokorzyć , to jest prawdziwy cel Tuska , zadajcie sobie sami pytanie dlaczego wyemigrował do Brukseli , napewno nie po to by pomoc Polsce.
Każde upodlenie naszej ojczyzny przez Tuska i jego
Partie PO , było jego sukcesem .
Ta partia powinna mieć nazwę PSIU,
Polska-Sprzedana-I-Upodlona .
~~Wesoy Romek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kosmos napisał(a): Choć jestem młodym człowiekiem , pamietam dokładnie rządy Tuska , u schyłku ich rządzenia
Krajem jako młodzi chcąc dorobić do utrzymania
się na studiach 5 złociszy na godzinę , osoby starsze nie miały za co leki wykupić , matki nie miały na wyprawkę dla dzieci do szkoły , czy wy naprawdę nie
zauważyliście zmian na lepsze , przecież tu o nic innego nie chodzi Tuskowi grubo nabitego kasą z Brukseli , jak wieloletniego wroga Jarosława Kaczyńskiego upokorzyć , to jest prawdziwy cel Tuska , zadajcie sobie sami pytanie dlaczego wyemigrował do Brukseli , napewno nie po to by pomoc Polsce.
Każde upodlenie naszej ojczyzny przez Tuska i jego
Partie PO , było jego sukcesem .
Ta partia powinna mieć nazwę PSIU,
Polska-Sprzedana-I-Upodlona .
Tępy kołku-PISmatołku, nie widzisz że, PISda ale swoim za to w PISdu zabierze reszcie? :) takiej "rogaciźnie" jak wyborców PISdy też to nie ominie :)
~~Sinoniebieski Rącznik napisał(a): Za Tuska wybudowałem dom za 250000. Za PiSu ludzie biorą 500000 kredytu i nie wiadomo czy go skończą.
~~Krwawosiny Żywotnikowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rącznik napisał(a): Za Tuska wybudowałem dom za 250000. Za PiSu ludzie biorą 500000 kredytu i nie wiadomo czy go skończą.
A wiesz Koński łbie jak u sąsiadów zza Odry jest ??
10 lat temu kupiłeś za 180-250 tysięcy Euro piękny dom , a teraz kosztuje 450-650 tysięcy i nik tam nie narzeka Fyucie