Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~zbynek niezalogowany
7 sierpnia 2021r. o 16:44
~~Sinoniebieski Racznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Żywotnikowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rącznik napisał(a): Za Tuska wybudowałem dom za 250000. Za PiSu ludzie biorą 500000 kredytu i nie wiadomo czy go skończą.

A wiesz Koński łbie jak u sąsiadów zza Odry jest ??
10 lat temu kupiłeś za 180-250 tysięcy Euro piękny dom , a teraz kosztuje 450-650 tysięcy i nik tam nie narzeka Fyucie

Ojca znasz ? Po jakiemu gadał ? ,,nik nie narzeka '' PISowski d'ebilio

daj ciumka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
7 sierpnia 2021r. o 16:58
~~zbynek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Racznik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Żywotnikowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rącznik napisał(a): Za Tuska wybudowałem dom za 250000. Za PiSu ludzie biorą 500000 kredytu i nie wiadomo czy go skończą.

A wiesz Koński łbie jak u sąsiadów zza Odry jest ??
10 lat temu kupiłeś za 180-250 tysięcy Euro piękny dom , a teraz kosztuje 450-650 tysięcy i nik tam nie narzeka Fyucie

Ojca znasz ? Po jakiemu gadał ? ,,nik nie narzeka '' PISowski d'ebilio

daj ciumka

PISowski przygłupie kila lat temu kupiłem mieszkanie za 51 tys zł dzisiaj za to mieszkanie trzeba by zapłacić 250 tys zł .
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
7 sierpnia 2021r. o 17:31
~~Komuch napisał(a): Ja jako komuszy syn głosuje na TUSKA.

Wczoraj głosowałeś na Piotrowicza - jako 'Pis_dzielec'.
~~Yeba pis niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 7:47
Śmiertelna prowokacja przykurcza którego celem jest dalsze podzielenie Polaków tym razem na tych zaszczepionych i niezaszczepionych.
Czy podpalacz z Zamościa to agent służb specjalnych?

Po tym jak nieznany podpalacz zaatakował punkt szczepień w Zamościu, minister choroby Adam Niedzielski zapowiedział politykę "zero tolerancji" przeciwko tzw. "antyszczepionkowcom" nie zważając na Konstytucję i prawa które nam ona gwarantuje. Spotkał się też w tej sprawie z ministrem spraw wewnętrznych Kamińskim (podlega mu policja) komendantem głównym policji Jarosławem Szymczykiem i ministrem niesprawiedliwości Zbigniewem Ziobrą. Wszyscy uradzili, że trzeba bezwzględnie ścigać wszelkie przejawy formy przemocy wymierzone w punkty szczepień. Prokuratura zaś ściga zamojskiego podpalacza ale bez rezultatu, choć jego zdjęcia z wyraźnymi rysami twarzy można znaleźć w internecie.

P.S dzisiaj pisomilicja w Lubinie zgodnie z nowym ładem zamordowała człowieka
~~Woskowożółta Aksamitka niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 12:36
Ten TUSK jest pierd.....y ,dla niego dzieci to jakaś usterka .
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 13:57
~~Woskowożółta Aksamitka napisał(a): Ten TUSK jest pierd.....y ,dla niego dzieci to jakaś usterka .

Czego ty jesteś przykładem - stara miała usterkę jak ją żule w bramie dymali.
~~Donald Tusk niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 14:53
Fur deutschland. Dla Niemców ja pracuję
~~Nie idiota niezalogowany
8 sierpnia 2021r. o 15:03
~~Donald Tusk napisał(a): Fur deutschland. Dla Niemców ja pracuję

Jest pewne że gdyby Niemiec zaproponował ci 1000€ na rękę natychmiast byś poszedł do niego pracować. Kupujesz baranie w Niemieckim sklepie , Niemieckie , towary , jeździsz Niemieckim autem , kilka milionów takich jak ty pracuje w Niemczech i jako wzór organizacji masz Niemieckie państwo.
Ilu Niemców szuka pracy w Polsce ?
A tu w swoim grajdole u kogo pracujesz patrioto ? Gdzie robisz zakupy patrioto ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!