~~Sinoniebieski Racznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Żywotnikowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rącznik napisał(a): Za Tuska wybudowałem dom za 250000. Za PiSu ludzie biorą 500000 kredytu i nie wiadomo czy go skończą.
A wiesz Koński łbie jak u sąsiadów zza Odry jest ??
10 lat temu kupiłeś za 180-250 tysięcy Euro piękny dom , a teraz kosztuje 450-650 tysięcy i nik tam nie narzeka Fyucie
Ojca znasz ? Po jakiemu gadał ? ,,nik nie narzeka '' PISowski d'ebilio
daj ciumka
~~zbynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Racznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Żywotnikowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Rącznik napisał(a): Za Tuska wybudowałem dom za 250000. Za PiSu ludzie biorą 500000 kredytu i nie wiadomo czy go skończą.
A wiesz Koński łbie jak u sąsiadów zza Odry jest ??
10 lat temu kupiłeś za 180-250 tysięcy Euro piękny dom , a teraz kosztuje 450-650 tysięcy i nik tam nie narzeka Fyucie
Ojca znasz ? Po jakiemu gadał ? ,,nik nie narzeka '' PISowski d'ebilio
daj ciumka
PISowski przygłupie kila lat temu kupiłem mieszkanie za 51 tys zł dzisiaj za to mieszkanie trzeba by zapłacić 250 tys zł .
~~Komuch napisał(a): Ja jako komuszy syn głosuje na TUSKA.
~~Woskowożółta Aksamitka napisał(a): Ten TUSK jest pierd.....y ,dla niego dzieci to jakaś usterka .
~~Donald Tusk napisał(a): Fur deutschland. Dla Niemców ja pracuję