qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Szkoda że już nie ma tematów z ilością zakażonych
lubiłem bulwers foliarzy gdy tylko coś napisałem : D
cóż trzeba czekać do jesieni : )
A jakie są ostatnie dane MZ?
Jak wypadają wyszczepieni?
~~ARMAGEDON napisał(a): Szkoda że już nie ma tematów z ilością zakażonych
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Szkoda że już nie ma tematów z ilością zakażonych
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Szkoda że już nie ma tematów z ilością zakażonych
Zawsze uważałem,że tylko rżniesz głupa,bo aż takim głupim nie można być.Choć jak czytam co na temat covida wypisuje pewien pan z Ocic....
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Szkoda że już nie ma tematów z ilością zakażonych
Jeżeli już zachorują przechodzą łagodnie, dlatego zapisałem się już na 5 dawkę.
Po szczepieniu człowiek czuje się jak młody Bóg, nie musi się martwić ciężkim przebiegiem i walka o każdy oddech, co z autopsji znają foliarze.
Po szóstej dawce masz szansę chodzić po wodzie ;)
A odnośnie oficjalnych danych MZ (z czasów, gdy Putin jeszcze nie zlikwidował Covidu) ;)
70% zachorowań to osoby zaszczepione.
48% zgonów to osoby zaszczepione.
Widać, że szczepionki "działają" :)
Nie ma za co ;)
~~ARMAGEDON napisał(a): Już było to tłumaczone, stąd takie wyniki że osoby które widnieją jako zaszczepione tak naprawdę załatwiły sobie lewe papiery o szczepieniu.
No ale foliarze mają swoją teorię że szczepionka nic nie daje :)