Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wraca temat strefy płatnego parkowania. Mieszkańcy chcą chwilowego bezpłatnego parkowania przy przedszkolach
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2021r. o 14:32
~~Jack napisał(a): Tak, żeby wybrać taką samą bandę tylko spod innego szyldu.

dobrze prawisz...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
23 czerwca 2021r. o 14:37
~~Bolesawianin napisał(a): Tutaj jedynie wybory pomogą. Proszę Was Kochani, nie głosujmy juz na te bandę prezydenta!!!

Żeby wybory były uczciwe , najpierw trzeba by było zlikwidować RomanTV.
Albo zabrać babciom dowód
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
23 czerwca 2021r. o 15:02
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolesawianin napisał(a): Tutaj jedynie wybory pomogą. Proszę Was Kochani, nie głosujmy juz na te bandę prezydenta!!!

Żeby wybory były uczciwe , najpierw trzeba by było zlikwidować RomanTV.
Albo zabrać babciom dowód

To nic nie da . Słyszałem że jak nadejdzie fala upałów to babciom będzie miasto darmową klimę zakładać , żeby elektorat nie wymarł. Wszystko będzie sfinansowane z podatku od słońca , który zostanie nałożony na wszystkich poniżej czterdziestki.
~~Złocisty Motylek niezalogowany
23 czerwca 2021r. o 15:55
Wystarczy aby pierwsze 15 min było bezpłatne i wiele takich i podobnych problemów zostało by rozwiązane. Trochę mniej pazerności ze strony władz miejskich!
~~1111 niezalogowany
23 czerwca 2021r. o 16:34
Znacie kogoś kto jest za strefami płatnymi? Bo ja jakoś nie spotkałem, wokół mnie wszyscy są przeciwni.
Może jakieś referendum?
~~Sss niezalogowany
23 czerwca 2021r. o 17:18
Jestem za!!! Bo zastanawiam się jak rozwiązać problem jaki powstał przy dowożeniu dzieci do przedszkola
~~Aga niezalogowany
23 czerwca 2021r. o 19:25
Żadnego bezpłatnego Panie Prezydencie, jest od 8 do 18, jak ktoś wozi dziecko później to nie pracuje i niech płaci..
~~Iga niezalogowany
23 czerwca 2021r. o 19:32
Oczywiście, że płatne dla Wszystkich, z tym że pierwsze 15 min bezpłatnie dla Wszystkich z zegarem na przedniej szybie tak jak w pobliskim Gorlitz od lat. Powyżej 15 minut to już konkretnie kasować. Niech Społeczeństwo pomyśli zanim kupi kupę złomu bo ta dziś jest za bezcen.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!