Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Możesz zapłacić za postój w Strefie Płatnego Parkowania za pomocą aplikacji mobilnej
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
28 czerwca 2021r. o 19:41
~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....

Co w tym dziwnego? Śmieszy cię to, że dziewczyny które w pewnym urzędzie zarabiają 1800zł mają oddać jeszcze 250zł ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pozłocisty Modrzew niezalogowany
28 czerwca 2021r. o 21:25
~~Brązowy Dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....

Co w tym dziwnego? Śmieszy cię to, że dziewczyny które w pewnym urzędzie zarabiają 1800zł mają oddać jeszcze 250zł ?
cytując klasyka, niech zmienią pracę, wezmą kredyt.... Jest jakiś obowiązek jeżdżenia samochodem?!
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
28 czerwca 2021r. o 21:41
~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....

cytując klasyka, niech zmienią pracę, wezmą kredyt.... Jest jakiś obowiązek jeżdżenia samochodem?!

Nie no z Golnic kur... rowerem dojadą, po drodze jeszcze dziecko z ramy zrzucą pod szkołą .... ...izm

Zastosowana autokorekta

~~Cyklamenowy Bukszpan niezalogowany
28 czerwca 2021r. o 21:45
Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....

Nie no z Golnic kur... rowerem dojadą, po drodze jeszcze dziecko z ramy zrzucą pod szkołą .... ...izm
Zastosowana autokorekta

Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....

Zastosowana autokorekta
smuteczek.... Płacą podatki do gminu a korzystają z miasta... Niech się dorzuca.. Proste
~~oNA niezalogowany
29 czerwca 2021r. o 10:30
~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....

A są połączenia autobusowe ??? - NIE MA !!!
~~Zielonoszary Złocień niezalogowany
29 czerwca 2021r. o 10:33
Zastosowana autokorekta

Nikt im nie każe parkować w strefie :-D
~~Monka niezalogowany
29 czerwca 2021r. o 10:55
Poszukujesz kobiety? To dobrze trafiłeś bo ja szukam faceta! Dyskretnego, ale przede wszystkim zadbanego do dyskretnych seks spotkań po pracy. Oferuję, wszystko to co może sprawić nam przyjemność. Jeżeli chcesz wiedzieć czegoś więcej o mnie to dzwoń, pisz, przyjedź. Numer telefonu i więcej fotek wrzuciłam na swój profil tutaj: https://cutt.ly/monika89
~~Cyklamenowy Bukszpan niezalogowany
29 czerwca 2021r. o 12:15
~~oNA napisał(a):

A są połączenia autobusowe ??? - NIE MA !!!
można poszukać pracy w golnicach. Jest Dino. Można zapakować na obrzeżach miasta tak jak np. we Wrocławiu. Ale. Jak się chce duuppe pod samą robotę przywieźć to za taki luksus trzeba zapłacić... Nikt tu raczej nie będzie żałował. A może do wójta gminy trzeba uderzyć żeby połączenia zorganizował?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.