~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....
~~Brązowy Dyptam napisał(a):cytując klasyka, niech zmienią pracę, wezmą kredyt.... Jest jakiś obowiązek jeżdżenia samochodem?!Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....
Co w tym dziwnego? Śmieszy cię to, że dziewczyny które w pewnym urzędzie zarabiają 1800zł mają oddać jeszcze 250zł ?
~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....
Co w tym dziwnego? Śmieszy cię to, że dziewczyny które w pewnym urzędzie zarabiają 1800zł mają oddać jeszcze 250zł ?
cytując klasyka, niech zmienią pracę, wezmą kredyt.... Jest jakiś obowiązek jeżdżenia samochodem?!
Nie no z Golnic kur... rowerem dojadą, po drodze jeszcze dziecko z ramy zrzucą pod szkołą .... ...izm
Zastosowana autokorekta
~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....
cytując klasyka, niech zmienią pracę, wezmą kredyt.... Jest jakiś obowiązek jeżdżenia samochodem?!
Nie no z Golnic kur... rowerem dojadą, po drodze jeszcze dziecko z ramy zrzucą pod szkołą .... ...izm
Zastosowana autokorekta
~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):smuteczek.... Płacą podatki do gminu a korzystają z miasta... Niech się dorzuca.. ProsteKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....
Zastosowana autokorekta
~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....
A są połączenia autobusowe ??? - NIE MA !!!
~~Brązowy Dyptam napisał(a):
Zastosowana autokorekta
~~oNA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Modrzew napisał(a):można poszukać pracy w golnicach. Jest Dino. Można zapakować na obrzeżach miasta tak jak np. we Wrocławiu. Ale. Jak się chce duuppe pod samą robotę przywieźć to za taki luksus trzeba zapłacić... Nikt tu raczej nie będzie żałował. A może do wójta gminy trzeba uderzyć żeby połączenia zorganizował?Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowy Dyptam napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aga napisał(a): Mam sporo znajomych ze wsi spod Bolesławca i wyobraźcie sobie że oni mają najwięcej problemów że będą strefy płatne. Cyrk....
A są połączenia autobusowe ??? - NIE MA !!!