Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Brak możliwości zaparkowania auta -Targowisko ul. Wesoła

~~Jan niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 15:16
Byłem ostatnio w sobotę na targowisku przy ul Wesołej.
Jedna tragedia nie ma gdzie zaparkować auta. Parking na targowisku jest malutki na parę autek a na zewnątrz targowiska gdzie parkowałem to jakaś budowa i teren zagrodzony.
Czy nie ma możliwości powiększenia miejsc parkingowych na terenie targowiska??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznoróżowa Imperata niezalogowany
1 lipca 2021r. o 13:48
~~Jan napisał(a): Byłem ostatnio w sobotę na targowisku przy ul Wesołej.
Jedna tragedia nie ma gdzie zaparkować auta. Parking na targowisku jest malutki na parę autek a na zewnątrz targowiska gdzie parkowałem to jakaś budowa i teren zagrodzony.
Czy nie ma możliwości powiększenia miejsc parkingowych na terenie targowiska??

Straszne to co opisałeś.... Ja problemu tam nie zauważyłem. Od lat tam nie jeżdżę bo i po co? Polecam tez olać to miejsce i tyle. Postawili parkomaty tam tez chyba więc miejsce się znajdzie. Może mniej wsi przyjedzie do miasta...
~~klucznick niezalogowany
2 lipca 2021r. o 7:42
parking tam zamkneli bo ruskie tiry tam spały,a tera jag go łotworzo to bendom parkometry i tyle w temacie,wyganiają samochody z miast,niedługo bendziesz mógł do centrum wjechać hulajnogom tylko
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
2 lipca 2021r. o 8:36
~~klucznick napisał(a): parking tam zamkneli bo ruskie tiry tam spały,a tera jag go łotworzo to bendom parkometry i tyle w temacie,wyganiają samochody z miast,niedługo bendziesz mógł do centrum wjechać hulajnogom tylko

G... prawda. Opędzlowali plac na myjnię.
A poza tym darmowy parking koło płatnej strefy? Nie może być.
22258
#Horus nieaktywny
2 lipca 2021r. o 8:49
to targowisko już dawno straciło sens istnienia...
ono i tak powolutku ale sukcesywnie ''pada na ryj''

nie dalej jak wczoraj byliśmy na ''manhatanie'' i na tej ''wesołej''
jeden tylko przykład z tego co kupiliśmy...
koperek na tym pierwszym 1,20 zł na ''wesołej 1,9 zł ...
reszta jest milczeniem ...
ale zapytam inaczej ...
dlaczego tyle pawilonów po prostu znikło?

czy nie czasem dobił ich czynsz?
a ten parking -bo o nim temat- to czysta porażka...

jak to całe ''miasto'' w którym jedynie co dobrze funkcjonuje to układy i układziki ,kolesiostwo i koterie...
a w środku tego wszystkiego my...

''po pierwsze mieszkańcy''

po pierwsze do ''dymania''...;D
~~dew niezalogowany
2 lipca 2021r. o 11:10
Po co komu te targowiska? nie jezdzę już tak z 15 lat i jest ok .... nic taniej ...jest tyle sklepów ze nikomu to nie jest potrzebne ....pozamykają i postawią jakieś bloki .... bo teraz dobry i na jednym i na drugi mmm
~~stan niezalogowany
2 lipca 2021r. o 11:28
Co to za problem?
Po drugiej stronie alejki jest wielki parking przy centrum handlowym obok dworca PKS.
Ogarnijcie się !
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
2 lipca 2021r. o 11:34
Horus napisał(a): to targowisko już dawno straciło sens istnienia...
ono i tak powolutku ale sukcesywnie ''pada na ryj''

Dzięki naszej władzuni "kochanej" padnie migusiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza