qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Przestałem oglądać , mam zasadę- portale skrajnej prawicy ani skrajnej lewicy to nie moja bajka .
I to się chwali.
Po co sobie głowę zaśmiecać "bzdurami" jak można wiedzę o świecie czerpać w sposób łatwy, miły i przyjemny z TVP ;)
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):komuno i dzienniku telewizyjny - wróć!Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Przestałem oglądać , mam zasadę- portale skrajnej prawicy ani skrajnej lewicy to nie moja bajka .
I to się chwali.
Po co sobie głowę zaśmiecać "bzdurami" jak można wiedzę o świecie czerpać w sposób łatwy, miły i przyjemny z TVP ;)
Ty światowiec czerp nadal wiedzę z nieznanych portali zagranicznych ja zostaję przy polskich portalach i TVP .
~~Stalowy Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
I to się chwali.
Ty światowiec czerp nadal wiedzę z nieznanych portali zagranicznych ja zostaję przy polskich portalach i TVP .
komuno i dzienniku telewizyjny - wróć!
Jakby wróciła komuna i DTV to nie pisałbyś nic co nie było zgodne z linią PZPR , nie byłoby dobrowolnych szczepień tylko obowiązkowe pod groźbą kary i izolacji od otoczenia , tak było podczas pandemii ospy w 1963 r.
Wracałem z kolonii we Wrocławiu aby pociąg mógł dalej jechać wszystkich nas zaszczepiono na dworcu , nikt nic nie miał do powiedzenia .
Dopisane 07.07.2021r. o godz. 19:13:~~Złocistożółta Kolendra napisał(a): Jasne , Polska TV i Polskie portale akurat w kwestii pandemii przekroczyły rubikon kłamstw ,przeinaczeń i propagandy .Jeśli ktoś tego nie widzi to jest godne ubolewania .Wiedzę należy czerpać z różnych źródeł aby mieć pełny obraz , wtedy widać kto zakłamuje rzeczywistość ,zmienia narrację z dnia na dzień zależnie od zmieniających się poleceń z góry.
Dla mnie wystarczy słuchanie posłów Konfederacji z Braunem na czele , ich poglądy to nic innego jak poglądy światowych organizacji antyszczepionkowców .
Jedno mnie cieszy że pozostali przedstawiciele od prawa do lewa w kwestii szczepień mówią jednym głosem .
Różnią się w sprawie obostrzeń , zakazów i nakazów , wytykają błędy w tym temacie rządzącym z niektórymi się zgadzam jak np. zakaz wstępu do lasu , noszenie maseczek podczas spaceru w parkach , nie popieram manifestacji w czasie dużej liczby zakażeń .
Co się dzieje za naszymi granicami czytam oficjalne doniesienia z pewnych źródeł informujących o sytuacji pandemicznej w ich kraju .