~~Cynamonowy Aster napisał(a): Nie, to nie ma na celu cenzury opinii tylko głupoty antyszczepionkowców.
Zastosowana autokorekta
~~Lucjan napisał(a): Od tej szczepionki mam jakieś rozdwojenie jaźni. Może to mgła mózgowa, o której pisałem? Co chwile robię wpis, raz zapomnę się podpisać, potem kilka wpisów przeczących sobie. Muszę zapytać się ministra, co się dzieje.
~~Lucjan napisał(a): Od tej szczepionki mam jakieś rozdwojenie jaźni. Może to mgła mózgowa, o której pisałem? Co chwile robię wpis, raz zapomnę się podpisać, potem kilka wpisów przeczących sobie. Muszę zapytać się ministra, co się dzieje.
~~Złotawa Cieszynianka napisał(a): Premier odniósł się do wczorajszego wyroku Sądu Najwyższego który uznał zakaz zgromadzeń oraz nakaz zasłaniania ust i nosa za nielegalne .Premier bronił się tym że wszystkie jego działania w swerze medycznej były podyktowane obroną obywateli przed śmiertelnym zagrożeniem.Nasuwa się konkluzja że taka obrona była nawet gorsza niż naszych obrońców z kadry narodowej na Euro .W wyniku tej obrony zmarło ponad 100 000 osób więcej w wyniku braku dostępu do służby zdrowia