~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielona Aralia napisał(a): Głupszych od ciebie juz chyba nie ma wszystko wymarło.
Między innymi o tobie pisałem...
Idź lepiej na szczepienie, póki nie jest za późno, mutacja lambda jest już blisko, kolejne fale w perspektywie, jako podatnik nie chce by za moje pieniądze ciebie leczyli foliarzu gdy świadomie unikasz bezpiecznej i skutecznej szczepionki.
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielona Aralia napisał(a): Głupszych od ciebie juz chyba nie ma wszystko wymarło.
Idź lepiej na szczepienie, póki nie jest za późno, mutacja lambda jest już blisko, kolejne fale w perspektywie, jako podatnik nie chce by za moje pieniądze ciebie leczyli foliarzu gdy świadomie unikasz bezpiecznej i skutecznej szczepionki.
~~Ciemnogranatowa Karagana napisał(a): ARMAGEDON ty taki odwazny w sieci o głupców wyzywasz a może spotkasz się ipowiesz w oczy .
~~Ciemnogranatowa Karagana napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskozielona Aralia napisał(a): Głupszych od ciebie juz chyba nie ma wszystko wymarło.
Słuchaj glabie tez pracuje i płace podatki odciągają mi na zdrowotne ,chorobowe i za Twoje mendo leczyc mnie nie będą, a dla twojej wiadomości to ja COVID przeszłam i nie zycze nawet tobie takiej mendzie szczepiony jestes i chwała lecz jak zachorujesz nic ci to nie pomoże widzialam chorych na salach juz szczepionych. Zegnam.
Statystyki mówią jasno, szczepionka chroni przed ciężkim przejściem choroby, jasne że nie jest w 100% skuteczna bo żadna szczepionka nie jest w 100% skuteczna. Oczywiście zdarzają się przypadki ciężkiego zachorowania osoby zaszczepionej ale będzie to promil procentowy zdecydowanie większa szansa trafienia do szpitala jeżeli nie ma szczepionki. Obecnie w UK i USA śmiertelne przypadki są notowane wśród nie zaszczepionych.
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnogranatowa Karagana napisał(a): ARMAGEDON ty taki odwazny w sieci o głupców wyzywasz a może spotkasz się ipowiesz w oczy .
Przecież to wy od początku kiedy tu napisałem mnie obrażacie, znów hipokryzja level pro.
Co do moich słów, to nawet profesorowie łapią się za głowę i tak nazywają antyszczepionkowców, za głoszone przez nich absurdalne poglądy.
Z wami ciężko dyskutować bo wam nawet jak się przedstawi liczby to i tak powiecie, że to manipulacja.
~~ARMAGEDON napisał(a): Obecnie w UK i USA śmiertelne przypadki są notowane wśród nie zaszczepionych.