~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horusie królu Banialuku , Twoje obszczekiwanie to wada genetyczna czy nabyta , coś ze Smitha jest we mnie , wyczuwam fałsz i zakłamanie u takiego narcyza jak Ty .
Jesteś zbyt tępy aby zrozumieć fenomen Solidarności , pisz dalej te swoje banialuki w tym jesteś niedoścignionym mistrzem .
Wracając do tematu , jestem świadomym wyszczepieńcem , decyzję podjąłem po analizie wszystkich za i przeciw , Ciebie na to nie stać , strach przed szczepieniem nie pozwala na racjonalne myślenie .
Ty chłopie nawet sie nie przyznawaj że byłeś w Solidarności.
Solidarność za komuny walczyła o wolność , a ty teraz jesteś nazistą i chcesz segregować i znaczyć ludzi?
Solidarność powinna cię na stałe wykreślić ze swoich szeregów i zapomnieć o tobie , bo to wstyd dla Solidarności za takiego człowieka.
Udało się Tobie zaimponować oszczercy Horusowi , mnie cieszy fakt że bardzo wysoko oceniasz Solidarności z tego powodu Twoje kłamstwa i oszczerstwa co do mnie puszczam w niepamięć .
Zastanawia mnie tylko jedno , skąd u Ciebie tak wysoka ocena moich możliwości , małorolny emeryt ze wsi chce segregować i znaczyć ludzi jest nazistą , nie znam się na chorobach psychicznych po pomoc w diagnozie zgłoś się na 1000 -lecia .
Dopisane 17.07.2021r. o godz. 21:44:
qwax_ napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Życie jednego człowieka jest wielką wartością .
Twoje wyliczenia o jednym zgonie 1 na 8 zakażonych włóż między bajki z mchu i paproci ,
W najgorszym okresie w Polsce wskaźnik zgonów na 100 tyś . mieszkańców wynosił 9.5 % .
To nie są żadne moje wyliczenia tylko teoretyczny przykład (chociaż te 1 na 8 zgonów a podane przez ciebie 9,5% to prawie to samo - masz tego świadomość?
Ja się pytam dlaczego zaszczepieni mogą odwiedzać np. dziadków, których mogą przecież zarazić?
A że prawdopodobieństwo zarażenia jest niższe niż dla niezaszczepionego? I co z tego?
Jak się później poczuje taki zaszczepiony "morderca", który przyczynił się do śmierci babci? ;)
9,5 % na 100 tyś . mieszkańców to według ciebie prawie to samo co 1na 8 , tu to się popisałeś , dziś po raz pierwszy napiszę - qwax szkoda słów na jałową dyskusję z Tobą , nie jesteś w stanie zrozumieć że szczepienia mają ograniczyć do minimum transmisję wirusa , nikt nie twierdzi że on zniknie .
Nie tak dawno twierdziłeś że to zwykła grypa sezonowa , w środku lata przy wysokich temperaturach szaleje twoja " grypa " dzienne zakażenia przekroczyły 30 tyś .
Ostatnio w swoich teoriach dorównujesz Horusowi dla którego każdy narodowiec i ten kto ich wspiera to nazista .
Dopisane 17.07.2021r. o godz. 21:47:
Piszę o zakażeniach w Hiszpanii