M21W2 napisał(a): qwax zapomniałeś dodać że na 100 niezaszczepionych zarazić może aż 100 .
Widzisz tylko negatywy , pozytywy Ciebie nie interesują .
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): zarzucasz mi kłamstwo jednocześnie cytując jakąś wypowiedź Anżeja co to raz ''się nie szczepi bo nie'' a kiedy dotarło do niego lub mu nakazano prostować wypowiedź zmienia zdanie niczym zwykła ''chorągiewka''?
An zej wiedział że się wygadał ,że pierdo...ł coś nieprzemyślanego i zaraz swoje słowa prostował ...
wiesz kmiotku dlaczego o tym nie wiesz?
bo siedzisz po uszy w pisowskiej propagandzie a ta o tym milczy bo takie słowa nawet ostatniego dziwny czlowiek a by przekonały do tego że wiele słuszności jest w powiedzeniu że ''mamy durnia za prezydenta ''
co zresztą zostało odpowiednio zauważone i podsumowane...Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Horusie królu Banialuku , Twoje obszczekiwanie to wada genetyczna czy nabyta , coś ze Smitha jest we mnie , wyczuwam fałsz i zakłamanie u takiego narcyza jak Ty .
Jesteś zbyt tępy aby zrozumieć fenomen Solidarności , pisz dalej te swoje banialuki w tym jesteś niedoścignionym mistrzem .
Wracając do tematu , jestem świadomym wyszczepieńcem , decyzję podjąłem po analizie wszystkich za i przeciw , Ciebie na to nie stać , strach przed szczepieniem nie pozwala na racjonalne myślenie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): zarzucasz mi kłamstwo jednocześnie cytując jakąś wypowiedź Anżeja co to raz ''się nie szczepi bo nie'' a kiedy dotarło do niego lub mu nakazano prostować wypowiedź zmienia zdanie niczym zwykła ''chorągiewka''?
An zej wiedział że się wygadał ,że pierdo...ł coś nieprzemyślanego i zaraz swoje słowa prostował ...
wiesz kmiotku dlaczego o tym nie wiesz?
bo siedzisz po uszy w pisowskiej propagandzie a ta o tym milczy bo takie słowa nawet ostatniego dziwny czlowiek a by przekonały do tego że wiele słuszności jest w powiedzeniu że ''mamy durnia za prezydenta ''
co zresztą zostało odpowiednio zauważone i podsumowane...Zastosowana autokorekta
Nadal brniesz w te Twoje kłamstwa , jakby coś powiedział negatywnego o szczepieniach portale antyszczepionkowców by to wykorzystały , w intrnecie nic nie ginie .
Na zakończenie dyskusji s Tobą na dziś zacytuję wypowiedź Twojego Prezydenta .
Kwaśniewski apeluje o szczepienie się: No do diabła! Nie możemy być aż takimi egoistami .
- Ja się szczepiłem i zachęcam wszystkich do zrobienia tego samego - powiedział były prezydent Aleksander Kwaśniewski. Były polityk podkreślił, że szczepienia są jedyną skuteczną drogą do wygrania z pandemią koronawirusa. Stwierdził również, iż przyjmując preparat przeciw COVID-19 chronimy swoją rodzinę i bliskich.
Aleksander Kwaśniewski wystąpił w "Gościu Wydarzeń" w Polsat News, gdzie zwrócił się do Polaków z apelem o szczepienie przeciw COVID-19. Były prezydent przekonywał, że nie wystarczy "dystans społeczny ani lockdowny". - Szczepienia są jedyną skuteczną drogą, żeby dać radę pandemii. Proszę państwa, żebyśmy się szczepili. To naprawdę nie boli - zaznaczył.
Ale komuch ze mnie , popieram apel Kwaśniewskiego .
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horusie królu Banialuku , Twoje obszczekiwanie to wada genetyczna czy nabyta , coś ze Smitha jest we mnie , wyczuwam fałsz i zakłamanie u takiego narcyza jak Ty .
Jesteś zbyt tępy aby zrozumieć fenomen Solidarności , pisz dalej te swoje banialuki w tym jesteś niedoścignionym mistrzem .
Wracając do tematu , jestem świadomym wyszczepieńcem , decyzję podjąłem po analizie wszystkich za i przeciw , Ciebie na to nie stać , strach przed szczepieniem nie pozwala na racjonalne myślenie .
Ty chłopie nawet sie nie przyznawaj że byłeś w Solidarności.
Solidarność za komuny walczyła o wolność , a ty teraz jesteś nazistą i chcesz segregować i znaczyć ludzi?
Solidarność powinna cię na stałe wykreślić ze swoich szeregów i zapomnieć o tobie , bo to wstyd dla Solidarności za takiego człowieka.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): qwax zapomniałeś dodać że na 100 niezaszczepionych zarazić może aż 100 .
Czy zarażenie 8 osób przez osoby zaszczepione to pozytyw?
Czy śmierć nawet tylko jednej z tych 8 zarażonych to pozytyw?
Ty tak uważasz??
Więc sam widzisz, ze zaszczepieni powinni być tak samo traktowani jak niezaszczepieni ;)
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): qwax zapomniałeś dodać że na 100 niezaszczepionych zarazić może aż 100 .
Czy zarażenie 8 osób przez osoby zaszczepione to pozytyw?
Czy śmierć nawet tylko jednej z tych 8 zarażonych to pozytyw?
Ty tak uważasz??
Więc sam widzisz, ze zaszczepieni powinni być tak samo traktowani jak niezaszczepieni ;)