Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 40% zaszczepionych bolesławian. Nowogrodziec wciąż najmniej chętny do szczepień.
13926
qwax_
17 lipca 2021r. o 19:25
M21W2 napisał(a): qwax zapomniałeś dodać że na 100 niezaszczepionych zarazić może aż 100 .
Widzisz tylko negatywy , pozytywy Ciebie nie interesują .

Czy zarażenie 8 osób przez osoby zaszczepione to pozytyw?
Czy śmierć nawet tylko jednej z tych 8 zarażonych to pozytyw?
Ty tak uważasz??
Więc sam widzisz, ze zaszczepieni powinni być tak samo traktowani jak niezaszczepieni ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Seledynowa Szarotka niezalogowany
17 lipca 2021r. o 19:34
Przecież ślepy by zauważył że te wyszczepienia nie są na żaden Covid i nigdy nie miały być ,to naciąganie pospolitej grypy jako Covid , to klasyfikowanie zgonów z różnych powodów jako od covida ,wszystko to tylko po to aby wystraszone stado dało sobie wstrzyknąć tę genową substancję. Pytanie na którą każdy sobie powinien odpowiedzieć ,po co to robią , po co chcą do naszych ciał wprowadzić tę substancję genową ,na pewno nie spowodu tej naciąganej pseudo pandemii.
22258
#Horus nieaktywny
17 lipca 2021r. o 19:38
zarzucasz mi kłamstwo jednocześnie cytując jakąś wypowiedź Anżeja co to raz ''się nie szczepi bo nie'' a kiedy dotarło do niego lub mu nakazano prostować wypowiedź zmienia zdanie niczym zwykła ''chorągiewka''?

An zej wiedział że się wygadał ,że pierdo...ł coś nieprzemyślanego i zaraz swoje słowa prostował ...

wiesz kmiotku dlaczego o tym nie wiesz?

bo siedzisz po uszy w pisowskiej propagandzie a ta o tym milczy bo takie słowa nawet ostatniego dziwny czlowiek a by przekonały do tego że wiele słuszności jest w powiedzeniu że ''mamy durnia za prezydenta ''

co zresztą zostało odpowiednio zauważone i podsumowane...

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
17 lipca 2021r. o 20:09
Horus napisał(a): zarzucasz mi kłamstwo jednocześnie cytując jakąś wypowiedź Anżeja co to raz ''się nie szczepi bo nie'' a kiedy dotarło do niego lub mu nakazano prostować wypowiedź zmienia zdanie niczym zwykła ''chorągiewka''?

An zej wiedział że się wygadał ,że pierdo...ł coś nieprzemyślanego i zaraz swoje słowa prostował ...

bo siedzisz po uszy w pisowskiej propagandzie a ta o tym milczy bo takie słowa nawet ostatniego dziwny czlowiek a by przekonały do tego że wiele słuszności jest w powiedzeniu że ''mamy durnia za prezydenta ''

co zresztą zostało odpowiednio zauważone i podsumowane...Zastosowana autokorekta

Nadal brniesz w te Twoje kłamstwa , jakby coś powiedział negatywnego o szczepieniach portale antyszczepionkowców by to wykorzystały , w intrnecie nic nie ginie .

Na zakończenie dyskusji s Tobą na dziś zacytuję wypowiedź Twojego Prezydenta .

Kwaśniewski apeluje o szczepienie się: No do diabła! Nie możemy być aż takimi egoistami .
- Ja się szczepiłem i zachęcam wszystkich do zrobienia tego samego - powiedział były prezydent Aleksander Kwaśniewski. Były polityk podkreślił, że szczepienia są jedyną skuteczną drogą do wygrania z pandemią koronawirusa. Stwierdził również, iż przyjmując preparat przeciw COVID-19 chronimy swoją rodzinę i bliskich.

Aleksander Kwaśniewski wystąpił w "Gościu Wydarzeń" w Polsat News, gdzie zwrócił się do Polaków z apelem o szczepienie przeciw COVID-19. Były prezydent przekonywał, że nie wystarczy "dystans społeczny ani lockdowny". - Szczepienia są jedyną skuteczną drogą, żeby dać radę pandemii. Proszę państwa, żebyśmy się szczepili. To naprawdę nie boli - zaznaczył.
Ale komuch ze mnie , popieram apel Kwaśniewskiego .
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
17 lipca 2021r. o 20:26
M21W2 napisał(a): Horusie królu Banialuku , Twoje obszczekiwanie to wada genetyczna czy nabyta , coś ze Smitha jest we mnie , wyczuwam fałsz i zakłamanie u takiego narcyza jak Ty .
Jesteś zbyt tępy aby zrozumieć fenomen Solidarności , pisz dalej te swoje banialuki w tym jesteś niedoścignionym mistrzem .

Wracając do tematu , jestem świadomym wyszczepieńcem , decyzję podjąłem po analizie wszystkich za i przeciw , Ciebie na to nie stać , strach przed szczepieniem nie pozwala na racjonalne myślenie .

Ty chłopie nawet sie nie przyznawaj że byłeś w Solidarności.
Solidarność za komuny walczyła o wolność , a ty teraz jesteś nazistą i chcesz segregować i znaczyć ludzi?
Solidarność powinna cię na stałe wykreślić ze swoich szeregów i zapomnieć o tobie , bo to wstyd dla Solidarności za takiego człowieka.
22258
#Horus nieaktywny
17 lipca 2021r. o 20:34
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): zarzucasz mi kłamstwo jednocześnie cytując jakąś wypowiedź Anżeja co to raz ''się nie szczepi bo nie'' a kiedy dotarło do niego lub mu nakazano prostować wypowiedź zmienia zdanie niczym zwykła ''chorągiewka''?

co zresztą zostało odpowiednio zauważone i podsumowane...Zastosowana autokorekta

Nadal brniesz w te Twoje kłamstwa , jakby coś powiedział negatywnego o szczepieniach portale antyszczepionkowców by to wykorzystały , w intrnecie nic nie ginie .

Na zakończenie dyskusji s Tobą na dziś zacytuję wypowiedź Twojego Prezydenta .

Kwaśniewski apeluje o szczepienie się: No do diabła! Nie możemy być aż takimi egoistami .
- Ja się szczepiłem i zachęcam wszystkich do zrobienia tego samego - powiedział były prezydent Aleksander Kwaśniewski. Były polityk podkreślił, że szczepienia są jedyną skuteczną drogą do wygrania z pandemią koronawirusa. Stwierdził również, iż przyjmując preparat przeciw COVID-19 chronimy swoją rodzinę i bliskich.

Aleksander Kwaśniewski wystąpił w "Gościu Wydarzeń" w Polsat News, gdzie zwrócił się do Polaków z apelem o szczepienie przeciw COVID-19. Były prezydent przekonywał, że nie wystarczy "dystans społeczny ani lockdowny". - Szczepienia są jedyną skuteczną drogą, żeby dać radę pandemii. Proszę państwa, żebyśmy się szczepili. To naprawdę nie boli - zaznaczył.
Ale komuch ze mnie , popieram apel Kwaśniewskiego .

widzisz jak mało wiesz?
jak niewiedza doprowadza do tego że robisz ze siebie zwykłego -albo i niezwykłego- idio.tę?
a słyszałeś ty o spotkaniu w Bratysławie na forum organizowanym przez Globsec?
przecież to było nie tak dawno...

ale ty zajęty kalkowaniem pislamskiej propagandy vide tvkura nie możesz o tym wiedzieć...

więc staraj się czytać -a ponad wszystko zrozumieć to co czytasz- i wtedy możemy popisać ...
tymczasem jesteś ignorantem kreującym się tutaj na wręcz wirusologa...

skup się może na stosowaniu Randapu niż na tekstach których jak widać nie rozumiesz a wielu jak widzę po prostu nie znasz...

jeśli ten twój duda zastanawia się czy ilość zakażeń uzależniona jest od ilości zaszczepień czy od warunków pogodowych to ''bohu pomyłuj'' za takiego ''prezydęta''
nawet naukowcy dzisiaj nie wiedzą czy sars cov -2 jest sezonowy, nawet ci co go badają jeszcze ostatecznie nie tego wiedzą ale ty wiesz ...cwłaśnie naukowcy dopiero wysnuwają dzisiaj hipotezy -podkreślam że hipotezy-że takim się stanie a więc sezonowym ...

wiesz jakim? takim jak inne koronawirusy .... takimi które powodują zwykłe przeziębienia...

więc Lucuś na co ty się w końcu ''zaszczepiłeś''?
być może sam nie wiesz...
a wiesz co to jest placebo?

a wystarczyło iść do apteki i kupić sobie rutinoskorbin...hahaha

Dopisane 17.07.2021r. o godz. 20:34:

~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horusie królu Banialuku , Twoje obszczekiwanie to wada genetyczna czy nabyta , coś ze Smitha jest we mnie , wyczuwam fałsz i zakłamanie u takiego narcyza jak Ty .
Jesteś zbyt tępy aby zrozumieć fenomen Solidarności , pisz dalej te swoje banialuki w tym jesteś niedoścignionym mistrzem .

Wracając do tematu , jestem świadomym wyszczepieńcem , decyzję podjąłem po analizie wszystkich za i przeciw , Ciebie na to nie stać , strach przed szczepieniem nie pozwala na racjonalne myślenie .

Ty chłopie nawet sie nie przyznawaj że byłeś w Solidarności.
Solidarność za komuny walczyła o wolność , a ty teraz jesteś nazistą i chcesz segregować i znaczyć ludzi?
Solidarność powinna cię na stałe wykreślić ze swoich szeregów i zapomnieć o tobie , bo to wstyd dla Solidarności za takiego człowieka.

no to teraz nagrabiłeś sobie u ''opozycjonisty'' ...hahaha
no i chłopina ma przed sobą nieprzespaną noc...;D
13926
qwax_
17 lipca 2021r. o 20:52
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): qwax zapomniałeś dodać że na 100 niezaszczepionych zarazić może aż 100 .

Ty tak uważasz??
Więc sam widzisz, ze zaszczepieni powinni być tak samo traktowani jak niezaszczepieni ;)

Odpowiesz, czy dopiero szukasz odpowiedzi na "polskim" medonet (jak na prawdziwego polskiego patriotę przystało)? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
14240
M21W2
17 lipca 2021r. o 20:53
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): qwax zapomniałeś dodać że na 100 niezaszczepionych zarazić może aż 100 .

Ty tak uważasz??

Życie jednego człowieka jest wielką wartością .
Twoje wyliczenia o jednym zgonie 1 na 8 zakażonych włóż między bajki z mchu i paproci ,
W najgorszym okresie w Polsce wskaźnik zgonów na 100 tyś . mieszkańców wynosił 9.5 % .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza