Horus napisał(a): nie chce mi się z tobą pisać bo wiadomo że kolejne twoje dziesięć czy sto postów będzie chwaliło pomyśł tych ''szczepień''
ale dlaczego twój ''prezydęt'' Anżej jasno się wypowiedział że szczepienia jednak nie mają sensu ...
a więc czy i on według ciebie jest idio.tą?
Udowodnij że piszesz prawdę o Prezydencie to na pewno to skomentuję , ja znalazłem taką wypowiedź która pokazuje że to co piszesz to kłamstwo w Twoim stylu , oplucie bez dowodu .
Andrzej Duda: Kto się nie szczepi, świadomie decyduje się na testowanie
5 lipca 2021, 07:28
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Udostępnij na Facebooku
Udostępnij na Twitterze
Andrzej Duda
Andrzej Duda / ShutterStock
Ten, kto się nie szczepi mając taką możliwość, ten świadomie decyduje się na to, że będzie poddawany uciążliwości, jaką jest testowanie - ocenił prezydent Andrzej Duda, odnosząc się twierdzeń, że paszporty covidowe są przejawem segregacji społeczeństwa.
W niedzielę podczas rozmowy w TVP Info prezydent został m.in. zapytany o paszporty covidowe, które według niektórych opinii, są przejawem segregacji społeczeństwa.
"To jest kwestia bezpieczeństwa ludzi. Jeżeli ktoś decyduje się na to, że się nie szczepi to potencjalnie może być chory i - w związku z tym - może być nosicielem wirusa i potencjalnie może stanowić zagrożenie dla innych" - podkreślił prezydent.
"To prawdopodobieństwo jest nieporównywalnie niższe w sytuacji, kiedy osoba jest zaszczepiona. Nie jestem ekspertem i nie jestem w stanie autorytatywnie się wypowiadać, ale z tego co wiem może być taka sytuacja, że potencjalnie nawet ten, kto jest zaszczepiony zachoruje. Tylko, że wtedy to zagrożenie śmiertelne jest minimalne" - powiedział Duda.