Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 40% zaszczepionych bolesławian. Nowogrodziec wciąż najmniej chętny do szczepień.
14240
M21W2
17 lipca 2021r. o 17:34
Horusie teraz to pokazałeś czym jest słowotok , sam stwierdziłeś że - cytuję - ...już nie raz o przeciwnikach szczepień czy niedowiarkach pisałeś że to głupcy ...
Po kiego licha pytasz po raz kolejny skoro znasz moją opinię .
Po raz kolejny pokazałeś jakim jesteś narcyzem , nie interesuje Ciebie nic poza twoim , ja , ja ,ja .
Już Tobie pisałem że niedługo się przekonamy kto z nas będzie Polakiem głupim przed szkodą i po szkodzie , w Hiszpanii niedawno jak w Polsce było ok .100 zakażeń na dobę obecnie ponad 30 tyś .
Informacje z Holandii - 84 proc. osób w Holandii, u których test na obecność koronawirusa w organizmie dał w minionym tygodniu wynik pozytywny, to osoby niezaszczepione - informuje serwis dutchnews.nl.
To po takich informacjach wyrażam swoje opinie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
17 lipca 2021r. o 17:47
ja ''narcyzem''?
to ty kmiotku popisujesz się ciągle tym samym jazgotem próbując udowodnić wszem i wobec jakim to jesteś uświadomionym wyszczepieńcem ...
tylko widzisz nawet ci którym liżesz dupska w swoich hymnach pochwalnych już sami mówią w chwilach szczerości lub kiedy nie przemyślą wypowiadanych słów , że te szczepienia nie mają sensu...

podobnie ty sam się zachowujesz ...
szybciej piszesz niż myślisz bo w sumie ty sam nie potrafisz myśleć a powtarzasz tylko brednie tych swoich ''autorytetów''
ale ty musisz to pisać bo teraz nie masz już innego wyjścia...

po upadku tematu o ''s'' i tym jaki to z ciebie ''opozycjonista'' teraz tu robisz za kolejnego ''bohatyra''

tylko wiesz co?
pola bitew są pełne ciał prawdziwych bohaterów a ty jesteś niczym innym jak pajacem na miarę Winstona Smitha...
ale taki kmiotek jak ty co o tym może wiedzieć...hahaha

14240
M21W2
17 lipca 2021r. o 17:51
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): możesz bezpieczniej odwiedzić swoich starszych bliskich,

Dlaczego?
Zaszczepieni również transmitują wirusa, więc dlaczego zaszczepiony może bezpiecznie odwiedzać starszych, a niezaszczepiony nie??

Według danych Pfajzera ośmiu na stu może transmitować wirusa , zaznaczają że ładunek wirusa jest zdecydowanie mniejszy więc ryzyko zakażenia jest bardzo niskie .
Ty niezaszczepiony ( oby tak się nie przydarzyło ) hodowca wirusów jesteś zdecydowanie groźniejszy dla starszych członków Twojej rodziny .
Nikt nie mówi o całkowitym zwalczeniu wirusa dzięki szczepieniom tylko o maksymalnym ograniczeniu transmisji .
22258
#Horus nieaktywny
17 lipca 2021r. o 18:10
nie chce mi się z tobą pisać bo wiadomo że kolejne twoje dziesięć czy sto postów będzie chwaliło pomyśł tych ''szczepień''

ale dlaczego twój ''prezydęt'' Anżej jasno się wypowiedział że szczepienia jednak nie mają sensu ...
a więc czy i on według ciebie jest idio.tą?
14240
M21W2
17 lipca 2021r. o 18:41
Horusie królu Banialuku , Twoje obszczekiwanie to wada genetyczna czy nabyta , coś ze Smitha jest we mnie , wyczuwam fałsz i zakłamanie u takiego narcyza jak Ty .
Jesteś zbyt tępy aby zrozumieć fenomen Solidarności , pisz dalej te swoje banialuki w tym jesteś niedoścignionym mistrzem .

Wracając do tematu , jestem świadomym wyszczepieńcem , decyzję podjąłem po analizie wszystkich za i przeciw , Ciebie na to nie stać , strach przed szczepieniem nie pozwala na racjonalne myślenie .
13926
qwax_
17 lipca 2021r. o 18:41
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): możesz bezpieczniej odwiedzić swoich starszych bliskich,

Dlaczego?
Zaszczepieni również transmitują wirusa, więc dlaczego zaszczepiony może bezpiecznie odwiedzać starszych, a niezaszczepiony nie??

Według danych Pfajzera ośmiu na stu może transmitować wirusa , zaznaczają że ładunek wirusa jest zdecydowanie mniejszy więc ryzyko zakażenia jest bardzo niskie .
Ty niezaszczepiony ( oby tak się nie przydarzyło ) hodowca wirusów jesteś zdecydowanie groźniejszy dla starszych członków Twojej rodziny .
Nikt nie mówi o całkowitym zwalczeniu wirusa dzięki szczepieniom tylko o maksymalnym ograniczeniu transmisji .

Znowu czerpiemy "wiedzę" z medonet - NIEMIECKIEJ strony? ;)
Nawet jeśli te "niezależne badania" Pfizera są prawdziwe, to i tak dalej na 100 zaszczepionych aż 8 zarazi swoich dziadków, z czego część z pewnością umrze.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
14240
M21W2
17 lipca 2021r. o 18:50
Horus napisał(a): nie chce mi się z tobą pisać bo wiadomo że kolejne twoje dziesięć czy sto postów będzie chwaliło pomyśł tych ''szczepień''

ale dlaczego twój ''prezydęt'' Anżej jasno się wypowiedział że szczepienia jednak nie mają sensu ...
a więc czy i on według ciebie jest idio.tą?

Udowodnij że piszesz prawdę o Prezydencie to na pewno to skomentuję , ja znalazłem taką wypowiedź która pokazuje że to co piszesz to kłamstwo w Twoim stylu , oplucie bez dowodu .

Andrzej Duda: Kto się nie szczepi, świadomie decyduje się na testowanie
5 lipca 2021, 07:28
Ten tekst przeczytasz w 1 minutę
Udostępnij na Facebooku
Udostępnij na Twitterze
Andrzej Duda
Andrzej Duda / ShutterStock
Ten, kto się nie szczepi mając taką możliwość, ten świadomie decyduje się na to, że będzie poddawany uciążliwości, jaką jest testowanie - ocenił prezydent Andrzej Duda, odnosząc się twierdzeń, że paszporty covidowe są przejawem segregacji społeczeństwa.
W niedzielę podczas rozmowy w TVP Info prezydent został m.in. zapytany o paszporty covidowe, które według niektórych opinii, są przejawem segregacji społeczeństwa.

"To jest kwestia bezpieczeństwa ludzi. Jeżeli ktoś decyduje się na to, że się nie szczepi to potencjalnie może być chory i - w związku z tym - może być nosicielem wirusa i potencjalnie może stanowić zagrożenie dla innych" - podkreślił prezydent.

"To prawdopodobieństwo jest nieporównywalnie niższe w sytuacji, kiedy osoba jest zaszczepiona. Nie jestem ekspertem i nie jestem w stanie autorytatywnie się wypowiadać, ale z tego co wiem może być taka sytuacja, że potencjalnie nawet ten, kto jest zaszczepiony zachoruje. Tylko, że wtedy to zagrożenie śmiertelne jest minimalne" - powiedział Duda.
14240
M21W2
17 lipca 2021r. o 19:12
qwax zapomniałeś dodać że na 100 niezaszczepionych zarazić może aż 100 .
Widzisz tylko negatywy , pozytywy Ciebie nie interesują .
Do Ciebie nie dociera że nie ma leku o 100% skuteczności .

Dopisane 17.07.2021r. o godz. 19:12:

Horusie na str . 14 napisałem -- Udowodnij że piszesz prawdę o Prezydencie to na pewno to skomentuję , ja znalazłem taką wypowiedź która pokazuje że to co piszesz to kłamstwo w Twoim stylu , oplucie bez dowodu .

Jako dowód że kłamiesz wkleiłem wypowiedź Prezydenta w tym temacie , powtórzę :

Ten, kto się nie szczepi mając taką możliwość, ten świadomie decyduje się na to, że będzie poddawany uciążliwości, jaką jest testowanie - ocenił prezydent Andrzej Duda, odnosząc się twierdzeń, że paszporty covidowe są przejawem segregacji społeczeństwa.
W niedzielę podczas rozmowy w TVP Info prezydent został m.in. zapytany o paszporty covidowe, które według niektórych opinii, są przejawem segregacji społeczeństwa.

"To jest kwestia bezpieczeństwa ludzi. Jeżeli ktoś decyduje się na to, że się nie szczepi to potencjalnie może być chory i - w związku z tym - może być nosicielem wirusa i potencjalnie może stanowić zagrożenie dla innych" - podkreślił prezydent.

"To prawdopodobieństwo jest nieporównywalnie niższe w sytuacji, kiedy osoba jest zaszczepiona. Nie jestem ekspertem i nie jestem w stanie autorytatywnie się wypowiadać, ale z tego co wiem może być taka sytuacja, że potencjalnie nawet ten, kto jest zaszczepiony zachoruje. Tylko, że wtedy to zagrożenie śmiertelne jest minimalne" - powiedział Duda.

Powtórzę po raz drugi , kłamstwa to Twoja specjalność .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza