~~Seledynowa Szarotka napisał(a): Do pro wyszczepieńców , radzę zapamiętać każdą bzdurę którą tu pisaliście ,gdy was dopadnie skutek poszczepienny i będziecie stali nad grobem przypomnijcie sobie te teksty, jak to broniliście swoich oprawców.
PIS-PO-PRL napisał(a): Coraz ciekawiej się robi. Coś czuję że do wielkich odkryć to nas doprowadzi xD
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Dzięki , Tobie też nobel się należy 1 z 8 = 12,5 %
Boże, widzisz i nie grzmisz!! ;)
A ile?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Panie PRL-u jeżeli umiera 1 osoba na 8 zakażonych to jest śmiertelność na poziomie 12,5% .
Proszę przeliczyć poziom śmiertelności jeżeli umiera 9,5% na 100000 zakażonych .
Chłopie, dla swojego dobra, nie brnij dalej w te procenty.
To akurat przekracza twój intelekt.
Z procentów wystarczy ci jedynie umiejętność porównywania tych na etykietach alkoholi ;)
Chłopie brakło argumentów czy po raz kolejny nie potrafisz liczyć ? .
Coraz częściej antyszczepionkowcy uciekają się na portalach do obelg , hejtu i gróźb , Ty powoli zmierzasz w tym kierunku .
Lekarze i inni pracownicy ochrony zdrowia borykają się z konsekwencjami zachęcania do szczepień przeciw COVID-19. Każdego dnia muszą mierzyć się z falą hejtu, ale też z groźbami karalnymi, kierowanymi w ich stronę.
Gościem programu WP "Newsroom" był dr Tomasz Karauda, pulmonolog z oddziału covidowego w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Barlickiego w Łodzi. W rozmowie przyznał, że faktycznie problem nienawiści wobec lekarzy jest duży:
- Jest sporo hejtu i słów nienawiści od kiedy zacząłem udzielać się publicznie, zachęcać do szczepień. Już w czasie protestu rezydentów dużo obraźliwych słów dostałem – powiedział dr Karauda.
Ja znam lekarzy, którzy się nie zaszczepili i mają odmienne zdanie. Dlaczego publicznie nie wolno im przedstawić argumentów ?
M21W2 napisał(a): Bez przesady .
~~Seledynowa Szarotka napisał(a): Izrael szczepionka nie pomaga