PIS-PO-PRL napisał(a): a ile tego podatku ze 100 tyś Pan zapłaci?
Horus napisał(a): gdyby sobie policzył swoją miesięczną emeryturę x12 miesięcy i odjął z niej należne opodatkowanie które przecież mu odliczają wtedy du....ń dostrzegł by że ta jego ''trzynasta'' jest i tak mniejsza od tego co mu jego pisowski nie(rząd) zajumał przez cały rok..
:D
M21W2 napisał(a): wczoraj sezon truskawkowy zakończony , sprawdziłem że drinki po szczepionce szkodzą , głowa nie pracowała
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): a ile tego podatku ze 100 tyś Pan zapłaci?
Tyle samo co Pan - 9500 - wczoraj sezon truskawkowy zakończony , sprawdziłem że drinki po szczepionce szkodzą , głowa nie pracowała , Horus miał też radochę , wytykał mi błędy .
Dopisane 18.07.2021r. o godz. 18:47:Ktoś napisał: Horus napisał(a): gdyby sobie policzył swoją miesięczną emeryturę x12 miesięcy i odjął z niej należne opodatkowanie które przecież mu odliczają wtedy du....ń dostrzegł by że ta jego ''trzynasta'' jest i tak mniejsza od tego co mu jego pisowski nie(rząd) zajumał przez cały rok..
Du,rn,iu do kwadratu , przy takim liczeniu w moim wykonaniu podatek mój byłby bardzo niski , paniał tępaku .
twoje ''liczenie'' chyba wczoraj odpowiednio podsumował PRL...
mam gdzieś ''małorolny'' ćwoku ile bierzesz i ile oddajesz ...
mnie wystarczy to jak widzę pianę jaką toczysz kiedy wytykają ci a to twoją ''opozycyjność'' lub ten twój ''barani pęd '' do szczepień...
''....przy takim liczeniu w moim wykonaniu podatek mój byłby bardzo niski ''
czyli kmiotku przyznałeś tym samym że masz ''psie pieniądze'' z tej całej emerytury...
czyli ?...
''o takie Polskę walczyłeś'' śmieszny ''opozycjonisto'' :D