M21W2 napisał(a): Klucznck , piszesz jak Rosjanin , oni w zdecydowanej większości są przeciwko szczepieniom , obecnie dzienna ilość zakażeń jest w granicach 25-28 tyś . liczba zgonów 600-700 .
Wielka Brytania gdzie zaszczepiono ponad 50% społeczeństwa jest w znacznie lepszej sytuacji , przy dziennej liczbie zakażeń 32-36 tyś liczba zgonów 18- 28 .
Dyskutujmy o faktach , Ty jak chcesz to stój w kolejce po śmierć w wyjaśnionych okolicznościach - covid - ofiara pandemii .
Oświecony narodzie nie żyjesz w dziewiętnastym wieku kiedy to głoszono podobne opinie do Twoich .
Ciekawy artykuł -Antyszczepionkowcy - odmienne stany świadomości. "Będziecie musieli do mnie strzelać
https://finanse.wp.pl/antyszczepionkowcy-z-infolinii-bedziecie-musieli-do-mnie-strzelac-6659384721852992a
czyli chcesz mi powiedzieć że ten eksperyment medyczny na dobrowolnych tzw baranach jest czymś dobrym?a te statystyki to masz z palca wyssane,cz z tv a to to samo,jak trupy będą leżeć na ulicach co też predko nie nastanie to też będe unikał tej mixtury wymyślonej przez szarlatana w celu zmniejszenia o tych najgłupszych co to dobrowolnie sobie śmierć wstrzykują,poczekaj z komentarzem do listopada kiedy to coś co masz w środku zaatakuje cię podczas osłabienia jesiennego,to katar cię sprowadzi na ojon a potem do piuachu na śluzową ,ot cała twoja historia początek i mierny koniec,nigdy ale to prze nigdy żadne państwo nie zrobi nic dobrego dla obywateli,bo gdyby tak było to żyli byśmy wszyscy jak pączki w maśle,a żyjemy jak te robaki co to kópke toczą bo to nasza ojczyzna.