~~Opiniodawca niezalogowany 1 kwietnia 2023r. o 12:07
Mila atmosfera i obsluga - plus. . Duzy minus za brak etykiety kelnerskiej. Przedwczesne zabieranie talerzy z jedzeniem gosciom sprzed nosa (byc moze na polecenie wlasciciela) uchodzi za niegrzeczność i odbierane jest przez Klientów jako proba wyproszenia.
~~Ciemnopomarańczowy Kiścień niezalogowany 2 kwietnia 2023r. o 10:19
Jak człowiek je, to nie czyta, i jak czyta, to nie je.Wymaga tego elementarna kultura.Nazywanie jadłodajni księgarnią, to jakieś nieporozumienie. Nazwa Księgarnia zobowiązuje , co innego zjedzenie ciastka, i wypicie kawy, czy herbaty w takim miejscu.
Zamówiłam sałatkę wegańską i przeżyłam kulinarny szok. Miała być z fetą, nie znalazłam ani kawałka, trochę buraków i skrawki batata za to stos sałaty. Oddałam danie zaznaczając, że brak jest fety. Kelnerka po powrocie z kuchni bardzo przepraszała ale...zabrakło fety dlatego wydano posiłek w takiej postaci. Mogę poczekać 15 minut i feta zostanie dostarczona lub zamówić coś innego. O domowej lemoniadzie nie wspomnę, gdyż czegoś tak niesmacznego dawno nie piłam. Dla mnie wielkie nieporozumienie i nigdy więcej tam nie zawitam.
~~Pierwszy raz niezalogowany 18 sierpnia 2024r. o 23:56
Lokal ciekawie zaaranżowany, ma tzw klimat. Niemniej w ciepłe dni nie polecam zajmować miejsc wewnątrz - duchota. Obsługa kelnerska taka sobie - dwukrotnie prosiłem o wytarcie brudnego stołu. Jedna kelnerka zrobiła to niechlujnie, druga zapomniała o prośbie. Jeśli chodzi o jedzenie to pizza była ok; z makaronów nie polecam tego z sosem pistacjowym - kompletnie bez smaku, natomiast tagliatelle z krewetkami byłoby smaczne gdyby nie ten przeciągnięty makaron. Jeśli miałbym polecać to po pierwszym razie nie wróciłbym na obiad ponownie, ale za to na kawę, ciastko lub pizzę tak.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.