Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w sierpniu w Bolesławcu
~~Niemiec niezalogowany
20 lipca 2021r. o 12:15
Będę na TUSKA głosował.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~zimowit niezalogowany
20 lipca 2021r. o 13:07
Tusk, człowiek który łączy narody. Nie tylko w Berlinie, ale i w Moskwie mówili o nim: -"nasz człowiek w Warszawie"
~~Ciemnofioletowa Cieszynianka niezalogowany
20 lipca 2021r. o 14:01
Wczoraj słuchałem go jak przemawiał w Gdańsku. Myślałem, że będą jakieś konkretne propozycje programowe, niestety zawiodłęm się... już mam dość tego jazgotu jednych na drugich. Gdzie program?
~~Olo niezalogowany
20 lipca 2021r. o 14:09
Oddać Polskę Tuskowi bo u Niemca szparag gnije.
~~zimowit niezalogowany
20 lipca 2021r. o 14:50
- "Takich rzeczy - przywoływania niemożliwych do zweryfikowania opinii osób zmarłych - się nie robi. Ale dla Tuska, to już wiemy, nie ma rzeczy, których się nie robi."
Staropolskie: 'łże jak pies" wypiera teraz: "kłamie jak..." ;)
~~arek niezalogowany
20 lipca 2021r. o 15:42
~~Ciemnofioletowa Cieszynianka napisał(a): Wczoraj słuchałem go jak przemawiał w Gdańsku. Myślałem, że będą jakieś konkretne propozycje programowe, niestety zawiodłęm się... już mam dość tego jazgotu jednych na drugich. Gdzie program?

Propozycja programowa była bardzo konkretna.
WON Z PiSem !
I to zupełnie wystarczy na początek.
Po usunięciu tych szkodników będzie pora i czas na szczegółowe decyzje programowe.
22258
#Horus nieaktywny
20 lipca 2021r. o 16:20
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko 61 napisał(a):

Wszystkich chwytów używacie chwasty
Nawet podszywanie się pod innych ,
Nieudacznictwo i niemoc wam przeszkadza

to dupki...
nie ma co się przejmować...;D
~~Horus niezalogowany
20 lipca 2021r. o 16:45
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza