~~Ciemnopiwny Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~arek napisał(a): Ten cały hejt pod adresem Donalda Tuska to najlepszy dowód jak bardzo pisdzielce i ich wyznawcy się go boją.
Jak bardzo trzęsą gaciami przed utratą "władzuchny" i związanych z nią synekur swoich i swoich rodzin.
Ale nadchodzi już w sposób nieunikniony.
Może sobie ta pisdzielska, polityczna mafia piszczeć, kląć i tupać ale to już nic nie pomoże!
Mogą się tylko szybko pakować i spierd..ać jak najdalej od Polski !
Nie rozumiesz / nie kumasz gościu i jesteś w głębokim błędzie
Tusk nas rozbawia , bo takiego klauna nie było w polskiej polityce od wieków ,
Fenomenem jest tylko jak ten Rudy nieudacznik zebrał takie grono nawiedzonych ,
To coś w stylu ja okradam ciebie , poniżam , a ty mnie jeszcze zapraszasz w swoje progi.
Ewenement ;);)
~~sedzia i prokurator Piotrowicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~arek napisał(a): Ten cały hejt pod adresem Donalda Tuska to najlepszy dowód jak bardzo pisdzielce i ich wyznawcy się go boją.
Jak bardzo trzęsą gaciami przed utratą "władzuchny" i związanych z nią synekur swoich i swoich rodzin.
Ale nadchodzi już w sposób nieunikniony.
Może sobie ta pisdzielska, polityczna mafia piszczeć, kląć i tupać ale to już nic nie pomoże!
Mogą się tylko szybko pakować i spierd..ać jak najdalej od Polski !
Nie rozumiesz / nie kumasz gościu i jesteś w głębokim błędzie
Tusk nas rozbawia , bo takiego klauna nie było w polskiej polityce od wieków ,
Fenomenem jest tylko jak ten Rudy nieudacznik zebrał takie grono nawiedzonych ,
To coś w stylu ja okradam ciebie , poniżam , a ty mnie jeszcze zapraszasz w swoje progi.
Ewenement ;);)
Nie wierzę ,naprawdę bardziej rozbawia niż szczerbaty dziadyga w 2 lewych butach ? To ty masz jakieś PISowskie poczucie humoru .
Poważnie to ty będziesz wyglądał w tryumnie ;);)
W Huya was Rudy robi a wy za nim murem ,
Idź do niego niech rzuci groszem zarobiony z brukselki
ladaco napisał(a): Fur Deutschland jeszcze w Polsce, czy już wyjechał na urlop?