Zastosowana autokorekta
~~kat napisał(a): Większość ...kow ( tzw Plus)zadłużyło się .Oni będą wierni wodzowi choćby chleb był nawet po 10 zł. Najgorsi to ci tzw ukryci. Wszystkim znajomym opowiadają że pis be,a na wyborach cichaczem kreślą kaczystan. Zastosowana autokorekta
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~kat napisał(a): Większość ...kow ( tzw Plus)zadłużyło się .Oni będą wierni wodzowi choćby chleb był nawet po 10 zł. Najgorsi to ci tzw ukryci. Wszystkim znajomym opowiadają że pis be,a na wyborach cichaczem kreślą kaczystan. Zastosowana autokorekta
To jest prawda ,moja żona ma przyjaciółkę od 20 lat i dopiero teraz niedawno dowiedziała się przypadkiem że ta Jędza cichaczem popiera PISS
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~kat napisał(a): Większość ...kow ( tzw Plus)zadłużyło się .Oni będą wierni wodzowi choćby chleb był nawet po 10 zł. Najgorsi to ci tzw ukryci. Wszystkim znajomym opowiadają że pis be,a na wyborach cichaczem kreślą kaczystan. Zastosowana autokorekta
Rozmawiałem ze kolegami i znajomymi na temat pis. Tylko 3 osoby z ok 500 głosowało na nich. Reszta to ci najgorsi ukryci....Pzdr
To jest prawda ,moja żona ma przyjaciółkę od 20 lat i dopiero teraz niedawno dowiedziała się przypadkiem że ta Jędza cichaczem popiera PISS
~~Do posła Pogody napisał(a): No jak to było panie pośle , " TAK MI DOPOMÓŻ BÓG " ?
Religijny , wredny i mściwy. Brawo , brawo . Teraz czas startować na stołek w ratuszu. Miejscowi z upodobaniem lubują się jak ktoś ich dmucha.
Nie zaprzeczysz pan że posłowanie w partyjnej koterii to posłuszne jak pies przytakiwanie wszystkiemu co wymyśli naczelny wódz. A miało być tak patriotycznie , lokalnie , pomaganie Bolesławczanom.
Bolesławiec kraina dobrobytu i szczęśliwości. Bez podatków , parkometrów pod troskliwą opieką lokalnych władz.
Nie mówcie o tym nikomu bo jak się dowiedzą to cała Polska gawiedź zjedzie się do takiego raju.