M21W2 napisał(a): Januszku Ho-rusku popyskowaliśmy sobie - dziękuję - Miłego Weekendu .
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku Ho-rusku popyskowaliśmy sobie - dziękuję - Miłego Weekendu .
wymiękasz bo zrobiło ci się ''za ciepło'' i palpitacji dostajesz ?
facet ...
mój będzie miły bez twoich fałszywych ''życzeń'' więc daruj je sobie bo są tak samo fałszywe jak ty...
PIS-PO-PRL napisał(a): I jeszcze raz. Niech Panu Luckowi po oczach wali
""Śmiertelność spowodowana wariantem Delta jest niska zarówno wśród osób nieszczepionych, jak i zaszczepionych."
:D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku Ho-rusku popyskowaliśmy sobie - dziękuję - Miłego Weekendu .
wymiękasz bo zrobiło ci się ''za ciepło'' i palpitacji dostajesz ?
facet ...
mój będzie miły bez twoich fałszywych ''życzeń'' więc daruj je sobie bo są tak samo fałszywe jak ty...
Januszku - napisałem - przyślij kobyłę , mądrzejsza od Ciebie , za pyskówkę podziękowałem a Ty nadal w piaskownicy .
Dopisane 16.07.2021r. o godz. 20:36:PIS-PO-PRL napisał(a): I jeszcze raz. Niech Panu Luckowi po oczach wali
""Śmiertelność spowodowana wariantem Delta jest niska zarówno wśród osób nieszczepionych, jak i zaszczepionych."
:D
Cytowanie w stylu Horusa , Panie PRL jest to informacja z portali antyszczepionkowców .
Tak wygląda komentarz do tego fejka .
"Śmiertelność spowodowana wariantem Delta jest niska zarówno wśród osób nieszczepionych, jak i zaszczepionych. Zastanawiając się, skąd biorą się dane mówiące o większej śmiertelności wśród zaszczepionych, zwracam uwagę, że mówimy o zupełnie odmiennych, trudnych do porównania grupach. Osoby, które chorują mimo szczepienia, to zwykle jednostki najsłabsze, osoby starsze i schorowane, które, jeżeli zachorują na COVID-19, to chorują ciężko chociażby z racji współistniejących schorzeń" – powiedział prof. Kuchar.
Jest Pan w stanie to zrozumieć ? - wątpię .
Co do betonu , pasuje do Pana , partyjny beton z PZPR dążył do zniszczenia Solidarności , Pan i Panu podobni niszczycie
Solidaryzm społeczny w walce z covidem .
Brak wiedzy prowadzi do pisania bredni .
Lucuś, ja dopiero teraz zrozumiałem, że z ciebie to. kabareciarz. No teksty takie walisz, że publika ze śmiechu się pokłada.
O takie Polskie walczyłeś!
Ale powiem coś ważnego - odwaga nie zawsze w parze z rozumem idzie. Odważny byłeś, walczyłeś, tylko chyba nie bardzo rozumiałeś, o co walczyłeś. Coraz bardziej widać, że tacy jak ty nie walczyli wcale z komuną. Wy walczyliście o inną komunę, w której to ty i tobie podobni będziecie innym życie urządzać. Co to jest wolność, to ty za bardzo nie rozumiesz. Dlatego twoja krucjata - osoby przekonanej o własnej nieomylności i ślepo zapatrzonej w pseudo autorytety - to krucjata w stylu bolszewickim, tak bliskim "naczelnikowi" i rządzącym na świecie marksistom.
Lucuś, zadzwoń do Ani lub Martynki i daj sobie spokój ze sprawami, których najzwyczajniej nie ogarniasz. Jak chcesz to wyszczepiaj się co miesiąc, ale nie truj o tym na forum. My ci wyszczepianie ułatwiamy, bo możesz z zakupionych z myślą o nas preparatach skorzystać, kiedy chcesz. Jutro weź preparat Morusa, potem możesz qwaxa, potem po kolei innych, w tym mój.
Będziesz Lucuś nieśmiertelny i zostaniesz przodownikiem socjalistycznego wyszczepiania - Lucjan - 400% normy. Ale ci będą zazdrościć.