~~Mieszkaniec Suszek napisał(a): Czytając wasze wypowiedzi śmiać się chce... Dlaczego do mnie telewizja nie przyjechała ? Dwie godziny przed ulewą zabezpieczałem posesję bo wiedziałem, że może mnie zalać. Zero szkód przez ulewę..
Powodzenia idio to jak będziesz np. na wczasach albo na innym wyjeździe poza domem i dostaniesz SMS-a że przyjdzie ulewa. Radzę kupić sobie odrzutowiec abyś zdążył wrócić do domu ułożyć worki i wrócić spokojnie na urlop. Co za bezmózgowie. Latami przy starej drodze nie było takich zalań przy większych opadach. Bubel zrobili zamiast drogi i tyle. Odcinek ad drogi 297 do domu ludowego był robiony przez SPRD wolniej i dokładniej i tu problemu nie ma. Drugą część od domu ludowego w stronę Żeliszowa robiła inna firma w ekspresowym tempie i efekty już widać. Kto to nadzorował i odbierał? ??Gdzie były wtedy media!!!??? Droga już wcześniej się zapadła i była naprawiana. Prace prowadzone w sposób utrudniający codzienne funkcjonowanie mieszkańców, objazdy poprowadzone drogami przypominającymi poligon.