~~Złocistozielony Len napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kinga Gsicka-Biay napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwone Przymiotno napisał(a): Ukarać przykładnie.
Dzieci nie muszą oglądać zgorszenia i słuchać wulgaryzmów oraz nieodpowiedzialnego zachowania kilkunastu osób w czasie gdy szaleje Covid-19 a kilkanaście metrów dalej ludzie przegrwają z pandemią.
UKARAĆ PRZYKŁADNIE !
Odpowiem na ten komentarz ponieważ podczas tej wizyty naszego zacnego premiera moja mama leżała w ciężkim stanie w tym szpitalu na oddziale COVID.
Obiad pacjentom podano z trzy godzinnym opoznieniem więc proszę sobie samemu odpowiedzieć kto naraził pacjentów.
Widzę jedno wyjście z tej sytuacji.
PSYCHIATRA - bo ty kobieto nie jesteś normalna.
Dzięki za diagnozę.
~~Złocistozielony Len napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kinga Gsicka-Biay napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwone Przymiotno napisał(a): Ukarać przykładnie.
Dzieci nie muszą oglądać zgorszenia i słuchać wulgaryzmów oraz nieodpowiedzialnego zachowania kilkunastu osób w czasie gdy szaleje Covid-19 a kilkanaście metrów dalej ludzie przegrwają z pandemią.
UKARAĆ PRZYKŁADNIE !
Odpowiem na ten komentarz ponieważ podczas tej wizyty naszego zacnego premiera moja mama leżała w ciężkim stanie w tym szpitalu na oddziale COVID.
Obiad pacjentom podano z trzy godzinnym opoznieniem więc proszę sobie samemu odpowiedzieć kto naraził pacjentów.
Widzę jedno wyjście z tej sytuacji.
PSYCHIATRA - bo ty kobieto nie jesteś normalna.
Ty przygłupie lecz się na nogi bo na pusty łeb za późno .
~~Zocistozielony Len napisał(a): To nie jest diagnoza tylko rada a lekarz PSYCHIATRA może ci pomóc.
I jeszcze takie pytanie ; jak twojej chorej mamie nie podano obiadu to czemu nie ugotowałaś jej miski ryżu którą miałaś przy sobie ?
~~Zocistozielony Len napisał(a): Sam decyduję z kim się spotykam a krzykacze i zadymiarze mnie nie interesują a twoje opowiadania nie interesują mnie nic a nic .
I taka jeszcze jedna rada ,jak następnym razem będziecie drżeć ryja to pomyśl o tym że niektórzy pracują na nocki i jak im puszczą nerwy to kto ci pomoże ?
Policja?
~~Motyleczek napisał(a): Pie...przyc sie uwielbiaja na prawo i lewo wytapetowane zboczone macice