~~Maria napisał(a): Zamiast się cieszyć i gratulować, zmieszamy z błotem kogo można i jak tylko można. A co? Mnie jest niefajnie, to dlaczego innym ma być lepiej? Niech no się tylko Polakowi dobrze wiedzie, a zaraz zleci się stado zawistników, plotkarzy, wszystkowiedzących i przemądrzalców. Zawiść trawi nas ze wszech miar. Przerażające to, niskie i bardzo smutne. A poza tym krzywdzące, frustrujące i sprawiające, że czasami naprawdę tracimy wiarę w człowieka. Wstyd
~~Maria napisał(a): Zamiast się cieszyć i gratulować, zmieszamy z błotem kogo można i jak tylko można. A co? Mnie jest niefajnie, to dlaczego innym ma być lepiej? Niech no się tylko Polakowi dobrze wiedzie, a zaraz zleci się stado zawistników, plotkarzy, wszystkowiedzących i przemądrzalców. Zawiść trawi nas ze wszech miar. Przerażające to, niskie i bardzo smutne. A poza tym krzywdzące, frustrujące i sprawiające, że czasami naprawdę tracimy wiarę w człowieka. Wstyd
~~Lewy profil napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maria napisał(a): Zamiast się cieszyć i gratulować, zmieszamy z błotem kogo można i jak tylko można. A co? Mnie jest niefajnie, to dlaczego innym ma być lepiej? Niech no się tylko Polakowi dobrze wiedzie, a zaraz zleci się stado zawistników, plotkarzy, wszystkowiedzących i przemądrzalców. Zawiść trawi nas ze wszech miar. Przerażające to, niskie i bardzo smutne. A poza tym krzywdzące, frustrujące i sprawiające, że czasami naprawdę tracimy wiarę w człowieka. Wstyd
Wstyd pani Mario, to jest wtedy, kiedy ktoś, biorąc ludzi za tępych idiotów, sięga po prymitywne, dające się łatwo obnażyć oszustwo.