~~ja napisał(a): Mnie zastanawia jeszcze znak ustąp pierwszeństwa przejazdu przed wyjazdem z "prywatnego" parkingu sądu... To też regulują przepisy, jak można ustępować pierwszeństwa komuś kto wyjeżdża z parkingu... Widocznie są lepsi od nas...
~~ja napisał(a): Mnie zastanawia jeszcze znak ustąp pierwszeństwa przejazdu przed wyjazdem z "prywatnego" parkingu sądu... To też regulują przepisy, jak można ustępować pierwszeństwa komuś kto wyjeżdża z parkingu... Widocznie są lepsi od nas...
~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~ja napisał(a): Mnie zastanawia jeszcze znak ustąp pierwszeństwa przejazdu przed wyjazdem z "prywatnego" parkingu sądu... To też regulują przepisy, jak można ustępować pierwszeństwa komuś kto wyjeżdża z parkingu... Widocznie są lepsi od nas...
ten znak dotyczy ul. Grunwaldzkiej a nie parkingu. znaki drogowe nie dotyczą dróg wewnętrznych ;)
~~Poziomkowy Rabarbar napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ja napisał(a): Mnie zastanawia jeszcze znak ustąp pierwszeństwa przejazdu przed wyjazdem z "prywatnego" parkingu sądu... To też regulują przepisy, jak można ustępować pierwszeństwa komuś kto wyjeżdża z parkingu... Widocznie są lepsi od nas...
ten znak dotyczy ul. Grunwaldzkiej a nie parkingu. znaki drogowe nie dotyczą dróg wewnętrznych ;)
Jak nie widziałeś to nie zabieraj głosu... Pierwszy znak stoi przed wyjazdem z parkingu, drugi 50m dalej ze skrzyżowaniem z Grunwaldzką. Znak ustawiony jest niezgodnie z prawem!
misiu to zajrzyj na street view i zobacz sobie, że ten znak stał tam zanim powstał wyjazd z parkingu od strony ul. Sądowej. A to że stoją dwa znaki nie zmienia faktu, że znaki drogowe nie dotyczą dróg wewnętrznych "znafco"