Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szczęśliwi czasu nie liczą, czyli dlaczego ratuszowy zegar stanął
~~Bolecnauta niezalogowany
12 sierpnia 2021r. o 11:56
Stanął po ostatnich obradach Sejmu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12 sierpnia 2021r. o 11:58
Takich obrad nikt nie może wytrzymać
~~Kamilla niezalogowany
12 sierpnia 2021r. o 12:16
Osoby, którym wszystko kojarzy się z polityką i obecnymi przepychankami w kraju, powinny jak najrychlej zasięgnąć porady specjalisty od głowy, bo normalne toto nie jest. Mamy fachowców, idźcie się niektórzy leczyć, może dla lżejszych przypadków nie jest jeszcze za późno...
12 sierpnia 2021r. o 12:19
Gdzie ci fachowcy? w PiSie?
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
12 sierpnia 2021r. o 12:21
~~Kamilla napisał(a): Osoby, którym wszystko kojarzy się z polityką i obecnymi przepychankami w kraju, powinny jak najrychlej zasięgnąć porady specjalisty od głowy, bo normalne toto nie jest. Mamy fachowców, idźcie się niektórzy leczyć, może dla lżejszych przypadków nie jest jeszcze za późno...

Dokładnie, to pokazuje jak ludzie są zmanipulowani przez media... Otwierają oczy i widza te albo inna partię. Porażka
~~Anna niezalogowany
12 sierpnia 2021r. o 20:46
Szukam miłego i kulturalnego faceta na sex spotkania lub stały zwiazek.
Mam na imię Martyna lat 24, wzrost 169cm,
.
wiecej moich nagich fotek i kontakt do mnie tu -
https://erooo.pl
i wyszukaj mnie po niku: Martynka napisz do mnie i spotkajmy sie!
~~qrwiszonie niezalogowany
12 sierpnia 2021r. o 20:49
~~Anna napisał(a): Szukam miłego i kulturalnego faceta na sex spotkania lub stały zwiazek.
Mam na imię Martyna lat 24, wzrost 169cm,
.
wiecej moich nagich fotek i kontakt do mnie tu -
https://erooop.pl
i wyszukaj mnie po niku: Martynka napisz do mnie i spotkajmy sie!

Anka ,jak będziesz miała dzieci to powiesz im co robiłaś za młodu ?
~~smiech niezalogowany
12 sierpnia 2021r. o 21:39
...acha...bo dni ceramiki...-skad my to znamy.Po dniach ceramiki jak stanie to juz do ...siego roku..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy