~~Cynamonowy Aster niezalogowany 28 sierpnia 2021r. o 11:38
Ciulowej baletnicy to majtki przeszkadzają. Reprezentacja Włoch, w całości zaszczepiona przed Euro zdobyła tytuł mistrza Europy. Coraz głupsze argumenty antyszczepionkowych paziów.
"Wiecie, że zmarła cała rodzina?". Poszedłem tropem najstraszliwszej historii antyszczepionkowców .
We wsi w Bieszczadach po szczepieniu miała umrzeć cała 4-osobowa rodzina, a także pan Eugeniusz z sąsiedniej miejscowości. Jak to się rozeszło wśród mieszkańców, już nikt nie chciał szczepionki.
Taka tragedia i cisza w mediach? Koronasceptyk łatwo to wyjaśni - dziennikarze głównych mediów mają nałożoną cenzurę, nie zadają właściwych pytań ekspertom, a tu trzeba bić na alarm.
Na pytanie w tej sprawie -Pani sołtys wsi P. łapie się za głowę.
- Umarli po szczepieniach? A w życiu! U nas kilka tragedii było, ale to w czasie epidemii, zanim jeszcze ogłoszono szczepienia - zapewnia mnie pani Franciszka.
Tu relacja ratownika medycznego .
Właśnie był w jednej ze wsi, a do szczepienia ustawił się ogonek chętnych - ampułka szczepionki otwarta, sprzęt rozłożony, papiery na stole rozłożone. Lekarka, która kwalifikowała do szczepień, chuchała już na stetoskop. I wtedy z kolejki wyszedł starszy pan z komunikatem: "Ludzie, opamiętajcie się! Znam pięć osób, które zmarły po tych szczepieniach".
- No i czterech pacjentów z kolejki obróciło się na pięcie i tyle ich widziałem – relacjonuje wzburzony ratownik. - To zadziwiające, że w takich historiach pytając o szczegóły, zawsze słyszy się, że "znajomy mojego brata opowiadał" albo "sąsiadka siostry znała kogoś, kto słyszał, że umierali od szczepionek".
Podobne teksty zasłyszane od znajomych brata czy sąsiadki siostry nie trudno znaleźć na Bolcu
~~kili_mandziaro niezalogowany 28 sierpnia 2021r. o 12:21
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Ciulowej baletnicy to majtki przeszkadzają. Reprezentacja Włoch, w całości zaszczepiona przed Euro zdobyła tytuł mistrza Europy. Coraz głupsze argumenty antyszczepionkowych paziów.
mam nadzieję, że będziesz miał więcej szczęścia niż ci ludzie za filmiku, kiedy cię wyszczepią 7 dawką
https://www.facebook.com/100001261088756/posts/4599564400095551/
~~Lucke wie co mwi niezalogowany 28 sierpnia 2021r. o 12:32
Dopiero się Lucek zarzekał, że w Polsce o trzeciej szprycy nie mówią.
A tu po raz kolejny zaprzeczenie https://wiadomosci.wp.pl/trzecia-dawka-szczepionki-na-koronawirusa-niektore-kraje-szczepia-cale-populacje-6676767133722753v
Przy okazji - dzisiaj w Ocicach impreza, na ktorje Lucek ma ogłosić zbiórkę na odbudowę pałacu w Ocicach, bo chce tam założyć kościół covidian. Na biskupa się chyba szykuje :)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 28 sierpnia 2021r. o 12:37
Dziękuję Drogi Lucjanie , ale mam przeczucie , że nie oglądałeś Ostatniej prostej , co Kolega Ślazówka pyknoł , a drwinę wziąłeś z Konopielki ... ludziska uciekajta dochtory jado . To nie jest argumentacja .
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Piotrek dzięki za przypomnienie Konopielki , akcja dzieje się na Podlaskiej wsi otoczonej lasami i bagnami .
Upłynęło tyle lat a ... ludziska uciekajta dochtory jado nadal słychać od foliarzy i antyszczepionkowców .
Piotrek czas wyjść z tego lasu .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.