Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
PO ŻARCIE: La Piccola Italia – Prawdziwa włoska kuchnia w Bolesławcu?
~~Bolek niezalogowany
21 sierpnia 2021r. o 19:06
Krytyku pewnie pizza z krewetkami kosztuje tak dużo gdyż jest to pizza z 23% podatku. Ogólnie nie da się tego już czytać! Początki miałaś dobre teraz czepiasz się żuli i papieru w wc! Według mojej opini nic nie wiesz o dobrym jedzeniu a tym bardziej o prowadzeniu restauracji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtozielony Szczodrzeniec niezalogowany
21 sierpnia 2021r. o 19:39
~~Bolek napisał(a): Krytyku pewnie pizza z krewetkami kosztuje tak dużo gdyż jest to pizza z 23% podatku. Ogólnie nie da się tego już czytać! Początki miałaś dobre teraz czepiasz się żuli i papieru w wc! Według mojej opini nic nie wiesz o dobrym jedzeniu a tym bardziej o prowadzeniu restauracji.


Może, ale wiem które jedzenie jest dobre a które jest do d.upy!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lolek niezalogowany
21 sierpnia 2021r. o 20:59
~~Bolek napisał(a): Krytyku pewnie pizza z krewetkami kosztuje tak dużo gdyż jest to pizza z 23% podatku. Ogólnie nie da się tego już czytać! Początki miałaś dobre teraz czepiasz się żuli i papieru w wc! Według mojej opini nic nie wiesz o dobrym jedzeniu a tym bardziej o prowadzeniu restauracji.

Bolek spokojnie, chłopie dopiero co ze szpitala wyszedłeś!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lawendowy Tamaryszek niezalogowany
21 sierpnia 2021r. o 21:05
Magda Gessler się znalazła :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
22 sierpnia 2021r. o 8:36
Znam historię otwarcia od strony przygotowań. Właściciel jest bardzo miłym człowiekiem w dodatku jest Włochem. Otworzył działalność w momencie, gdy pizzeria mogła działać jedynie na dowóz. Musi podnieść się po lockdownie i na pewno będzie super . Pozdrawiam serdecznie właściciela
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piotrek2 niezalogowany
22 sierpnia 2021r. o 9:08
~~Ja napisał(a): Znam historię otwarcia od strony przygotowań. Właściciel jest bardzo miłym człowiekiem w dodatku jest Włochem. Otworzył działalność w momencie, gdy pizzeria mogła działać jedynie na dowóz. Musi podnieść się po lockdownie i na pewno będzie super . Pozdrawiam serdecznie właściciela


To wyjaśnia wysokie ceny i s.yf w s.raczu , dziękuję .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cyklamentowy nagietek niezalogowany
22 sierpnia 2021r. o 10:31
Tekst ciężko się czyta. Proponuję więcej luzu, humoru i koniecznie przeczytać przed publikacją. Co do jedzenia - nie wypowiadam się, bo nie jadłam i nie korzystałam tam z WC. Dziękuję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Seledynowa Wierzba niezalogowany
22 sierpnia 2021r. o 11:07
Jeżeli jest ten sam właściciel to po co zmieniał nazwe i wystrój jak kasy nie miał? nie zachęciła mnie ta opinia do wizyty w lokalu....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.