~~Bananowy Wiciokrzew napisał(a): Zakrzepieńców nie testuje się i nie przyjmuje do szpitali aby nie psuć statystyk!!! Są "leczeni" w domach i w domach umierają na niezwykle podstępną i groźną zapomnianą już "grypę!"
~~Celestynowy Ciemiernik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotoruda Cebula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): 90 procent nie zaszczepiony a wśród znajomych moich to chorzy wszyscy zaszczepieni Panie Dyrektorze czy naprawdę Pan też bierze udział w tym cyrku w tych kłamstwach podjudza Pan swoimi wypowiedziami do szczepień preparatem nie wiadomo jakim miałam wielki szacunek do Pana hmm ale powoli zmianiam zdanie
Ilu ty ludzi okłamałaś kłamczucho jedna , mieszkam niedaleko ciebie wiem kim jesteś , miałam nic nie pisać ,mało ci kłamstw na fb
~~Złotoruda Cebula napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): 90 procent nie zaszczepiony a wśród znajomych moich to chorzy wszyscy zaszczepieni Panie Dyrektorze czy naprawdę Pan też bierze udział w tym cyrku w tych kłamstwach podjudza Pan swoimi wypowiedziami do szczepień preparatem nie wiadomo jakim miałam wielki szacunek do Pana hmm ale powoli zmianiam zdanie
Ilu ty ludzi okłamałaś kłamczucho jedna , mieszkam niedaleko ciebie wiem kim jesteś , miałam nic nie pisać ,mało ci kłamstw na fb
W czym okłamałam podaj przykład
Okłamałem *
~~Złotoruda Cebula napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): 90 procent nie zaszczepiony a wśród znajomych moich to chorzy wszyscy zaszczepieni Panie Dyrektorze czy naprawdę Pan też bierze udział w tym cyrku w tych kłamstwach podjudza Pan swoimi wypowiedziami do szczepień preparatem nie wiadomo jakim miałam wielki szacunek do Pana hmm ale powoli zmianiam zdanie
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotoruda Cebula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): 90 procent nie zaszczepiony a wśród znajomych moich to chorzy wszyscy zaszczepieni Panie Dyrektorze czy naprawdę Pan też bierze udział w tym cyrku w tych kłamstwach podjudza Pan swoimi wypowiedziami do szczepień preparatem nie wiadomo jakim miałam wielki szacunek do Pana hmm ale powoli zmianiam zdanie
W czym oklamalem
Na FB a co to jest bo nie wiem .
~~Krwawosiny Szczodrzeniec napisał(a): Jak statystyk przekłamuje dane:
https://nczas.com/2021/09/21/wielki-manipulator-niedzielski-jaka-jest-prawdziwa-statystyka-osob-w-pelni-zaszczepionych-wsrod-zakazen-i-zgonow/
~~Krwawosiny Szczodrzeniec napisał(a): Jak statystyk przekłamuje dane:
https://nczas.com/2021/09/21/wielki-manipulator-niedzielski-jaka-jest-prawdziwa-statystyka-osob-w-pelni-zaszczepionych-wsrod-zakazen-i-zgonow/