M21W2 napisał(a): Coś nie tak - wpisz w gogle covid Wielka Brytania dziś .
Oraz covid Wielka Brytania zgony dziś .
Zobaczysz jak a jest różnica co do zgonów przed i obecnie .Dopisane 23.09.2021r. o godz. 19:57:Manipulacja antyszczepionkowcami , rok temu praktycznie we wrześniu nie było wirusa w UK .
Druga fala tam ruszyła w październiku - w szczucie zgony to nawet 1600 - 1800 dziennie .
Znów dałeś ciała Qwax swoim wpisem i naiwnością .
qwax_ napisał(a):
M21W2 napisał(a): Coś nie tak -
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Coś nie tak - wpisz w gogle covid Wielka Brytania dziś .
Oraz covid Wielka Brytania zgony dziś .
Zobaczysz jak a jest różnica co do zgonów przed i obecnie .Dopisane 23.09.2021r. o godz. 19:57:Manipulacja antyszczepionkowcami , rok temu praktycznie we wrześniu nie było wirusa w UK .
Druga fala tam ruszyła w październiku - w szczucie zgony to nawet 1600 - 1800 dziennie .
Znów dałeś ciała Qwax swoim wpisem i naiwnością .
Twój umysł "pracuje" naprawdę "niezwykle" ;)
Rok temu było mało zachorowań i zgonów, a teraz przy wyszczepieniu 2 dawkami ponad 80% Brytyjczyków tych zachorowań jest 9x więcej, a także jest dużo więcej zgonów.
I według ciebie to dowód na skuteczność szczepionek.
Rency opadają... ;)
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał:
Rency opadają... ;)
Już mu się pierd..... wszystko sam nie wie co pisze gubi się skutek uboczny dziary
zobaczycie co tu będzie wypisywał po trzeciej i ...dziewiątej dawce ''szczepionki''...;D
cholera...do tej chwili myślałem ze tzw. zrosty po ukłuciach igły dotykają miejsc ukłucia...
a tu jak widzę u Lucusia zrosty dotknęły móżdżku...;D
M21W2 napisał(a): Druga fala tam ruszyła w październiku
M21W2 napisał(a): Manipulacja antyszczepionkowcami , rok temu praktycznie we wrześniu nie było wirusa w UK .
PIS-PO-PRL napisał(a): w sumie to ja już nie wiem, idę kawusie na dobranoc sę strzelić.
To dobranoc ;)