Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pandemia niezaszczepionych szybko się rozwija, w Polsce wykryto w ciągu ostatniej doby 974 nowe zakażenia, na Dolnym Śląsku 63, w powiecie tylko jeden przypadek
14240
M21W2
23 września 2021r. o 20:15
Qwax teraz ja napisze - dwa lata temu w UK nie było zgonów na covid , obecnie kraj o wysokim zaszczepieniu zgony przekraczają nawet 100 osób dziennie .
Taka jest wiarygodność Gadowskiego jak moja w tym poście .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
23 września 2021r. o 20:41
M21W2 napisał(a): Coś nie tak - wpisz w gogle covid Wielka Brytania dziś .
Oraz covid Wielka Brytania zgony dziś .
Zobaczysz jak a jest różnica co do zgonów przed i obecnie .Dopisane 23.09.2021r. o godz. 19:57:Manipulacja antyszczepionkowcami , rok temu praktycznie we wrześniu nie było wirusa w UK .
Druga fala tam ruszyła w październiku - w szczucie zgony to nawet 1600 - 1800 dziennie .
Znów dałeś ciała Qwax swoim wpisem i naiwnością .

Twój umysł "pracuje" naprawdę "niezwykle" ;)
Rok temu było mało zachorowań i zgonów, a teraz przy wyszczepieniu 2 dawkami ponad 80% Brytyjczyków tych zachorowań jest 9x więcej, a także jest dużo więcej zgonów.
I według ciebie to dowód na skuteczność szczepionek.
Rency opadają... ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Jasnoturkusowy Chmiel niezalogowany
23 września 2021r. o 20:50
qwax_ napisał(a):
M21W2 napisał(a): Coś nie tak -

Dobre już myli się w zeznaniach
23 września 2021r. o 20:51
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Coś nie tak - wpisz w gogle covid Wielka Brytania dziś .
Oraz covid Wielka Brytania zgony dziś .
Zobaczysz jak a jest różnica co do zgonów przed i obecnie .Dopisane 23.09.2021r. o godz. 19:57:Manipulacja antyszczepionkowcami , rok temu praktycznie we wrześniu nie było wirusa w UK .
Druga fala tam ruszyła w październiku - w szczucie zgony to nawet 1600 - 1800 dziennie .
Znów dałeś ciała Qwax swoim wpisem i naiwnością .

Twój umysł "pracuje" naprawdę "niezwykle" ;)
Rok temu było mało zachorowań i zgonów, a teraz przy wyszczepieniu 2 dawkami ponad 80% Brytyjczyków tych zachorowań jest 9x więcej, a także jest dużo więcej zgonów.
I według ciebie to dowód na skuteczność szczepionek.
Rency opadają... ;)

Już mu się pierd..... wszystko sam nie wie co pisze gubi się skutek uboczny dziary
23 września 2021r. o 20:53
Rada przestańcie pier....śmieci kur....zygac się chce o tych śmieci bzur że szczepienie pomaga kur ....uszkadza mózg
22258
#Horus nieaktywny
23 września 2021r. o 21:03
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał:
Rency opadają... ;)

Już mu się pierd..... wszystko sam nie wie co pisze gubi się skutek uboczny dziary

zobaczycie co tu będzie wypisywał po trzeciej i ...dziewiątej dawce ''szczepionki''...;D

cholera...do tej chwili myślałem ze tzw. zrosty po ukłuciach igły dotykają miejsc ukłucia...
a tu jak widzę u Lucusia zrosty dotknęły móżdżku...;D

18442
PIS-PO-PRL
23 września 2021r. o 21:47
M21W2 napisał(a): Druga fala tam ruszyła w październiku

oho... liczyć zaczynamy już od drugiej fali, pierwszą pomijamy?

Coś jak ze szczepieniami. Liczyć zaczynamy od 3 dawki. Dwie pierwsze pomijamy :D

Dopisane 23.09.2021r. o godz. 21:47:

M21W2 napisał(a): Manipulacja antyszczepionkowcami , rok temu praktycznie we wrześniu nie było wirusa w UK .

Bo pierwsza fala się skończyła. A w pierwszej fali po 700/800 zgonów. Więc w przypadku UK liczenie rok do roku akurat ma sens.

a może nie ma? w sumie to ja już nie wiem, idę kawusie na dobranoc sę strzelić.
To dobranoc ;)

PIS=PO=PRL
13926
qwax_
23 września 2021r. o 21:59
PIS-PO-PRL napisał(a): w sumie to ja już nie wiem, idę kawusie na dobranoc sę strzelić.
To dobranoc ;)

Kawusię? Stanowczo odradzam, zresztą miałeś już dzisiaj opinię poważnego specjalisty w tej kwestii.
W niej mogą być promile ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza