Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pandemia niezaszczepionych szybko się rozwija, w Polsce wykryto w ciągu ostatniej doby 974 nowe zakażenia, na Dolnym Śląsku 63, w powiecie tylko jeden przypadek
~~klucznick niezalogowany
24 września 2021r. o 7:55
Qurwa ręce opadają jak to czytam,jaki trzeba mieć iloraz inteligencji żeby takie bzdury drukować?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~MM niezalogowany
24 września 2021r. o 8:50
Poziom ...izmu „redaktorów” lub w sumie to pracowników firmy bolecinfo jest niewiarygodny. Ciekawe ile wam trzeba zapłacić żeby widzieć jak się szmacicie próbując ogłupić śpiące barany. Mam nieciekawy nieuws, nic z tego swojego marnego życia nie zabierzecie a za podłości zapłacicie, będzie gorąco ☺️

Zastosowana autokorekta

~~Jasnoturkusowy Chmiel niezalogowany
24 września 2021r. o 11:33
Najgorszy portal sięgający Dna w sumie już na Dnie
~~ed niezalogowany
24 września 2021r. o 12:01

.
~~huk niezalogowany
24 września 2021r. o 12:32
~~qwer niezalogowany
24 września 2021r. o 14:47
~~ed napisał(a):

Mocne!

.

14240
M21W2
24 września 2021r. o 15:39
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Coś nie tak - wpisz w gogle covid Wielka Brytania dziś .
Oraz covid Wielka Brytania zgony dziś .
Zobaczysz jak a jest różnica co do zgonów przed i obecnie .Dopisane 23.09.2021r. o godz. 19:57:Manipulacja antyszczepionkowcami , rok temu praktycznie we wrześniu nie było wirusa w UK .
Druga fala tam ruszyła w październiku - w szczucie zgony to nawet 1600 - 1800 dziennie .
Znów dałeś ciała Qwax swoim wpisem i naiwnością .

Twój umysł "pracuje" naprawdę "niezwykle" ;)
Rok temu było mało zachorowań i zgonów, a teraz przy wyszczepieniu 2 dawkami ponad 80% Brytyjczyków tych zachorowań jest 9x więcej, a także jest dużo więcej zgonów.
I według ciebie to dowód na skuteczność szczepionek.
Rency opadają... ;)

Mi też ręce opadają , napisałem kiedy wystąpiła druga fala , ruszyła w październiku , brniesz w pisaniu nieprawdy , nie znam Twoich motywacji , może oszukiwanie sprawia Tobie przyjemność , nie wierzę że kłamiesz z premedytacją .
Sen ma tylko porównywanie trzeciej fali przed szczepieniami i czwartej która w tej chwili jest w UK .
Sprawdziłem np . 12 września 2020 w Polsce - było 13 zgonów , 12-09-21 - 0 zgonów , rewelacyjnie dobra wiadomość ,
potwierdza olbrzymią skuteczność szczepień .

To tak samo beznadziejnie głupie jak to co Ty napisałeś .
Przypominam ....W ciągu ostatniej doby na Wyspach zmarło też 49 chorych na COVID-19. Rok temu liczba zgonów wyniosła tego dnia 18....

Jeszcze, jedno nie macie żadnych sensownych argumentów dlatego coraz większy hejt w stosunku do mnie a w kraju w stosunku do lekarzy .
Czytałem wywiad z młodą lekarką zwolenniczką szczepień , odeszła z zawodu , nie wytrzymała fali hejtu .

Jadwiga Kłapa-Zarecka została zaatakowana przez pacjentkę. "Miałam poczucie, że ona zaraz wyciągnie nóż i się na mnie rzuci"
Była w ciąży, kiedy do jej gabinetu wtargnęła agresywna pacjentka. - Myślałam, że już stamtąd nie wyjdę. Wtedy zrozumiałam, że te groźby słowne, wspierane przez różne środowiska, również przez niektórych posłów mogą przerodzić się w czyn - mówi Jadwiga Kłapa-Zarecka. Ona przeżyła, ale w wyniku olbrzymiego stresu poroniła ciążę. Wtedy podjęła decyzję - odeszła z zawodu lekarza.

Nie mam siły dłużej być lekarzem. Według moich pacjentów jestem lekarzem z powołania. Według zupełnie obcych ludzi i niektórych byłych znajomych, którzy nigdy nie byli moimi pacjentami, jestem mordercą, Mengele - mówi.

18442
PIS-PO-PRL
24 września 2021r. o 15:53
A nie ma Pan jakiegos dramatycznego apelu na wideło? Bo takie pisane słabe działają na wyobraźnię ;)

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy