~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): Kur....szczepieni chorują jak mój syn nigdy nie miał grypy,przeziębienia a dzisiaj ledwo mówi i zaszczepiony tym hujstwem.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): Kur....szczepieni chorują jak mój syn nigdy nie miał grypy,przeziębienia a dzisiaj ledwo mówi i zaszczepiony tym hujstwem.
Moja znajoma to samo. Wiek 50+, zaszczepiona ze 3 miesiące temu, ma po raz pierwszy w życiu zapalenie płuc. Na testy covidowe oczywiście jej nie skierowali. By nie ryzykować popsucia statystyk.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziemistoszara Dynia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ziemistoszara Dynia napisał(a): M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): Kur....szczepieni chorują jak mój syn nigdy nie miał grypy,przeziębienia a dzisiaj ledwo mówi i zaszczepiony tym hujstwem.
Ile ten syn ma lat , zapewne odpowiesz jest pełnoletni , biedny ten syn , nie słucha mamy zatwardziałego antyszczepionkowca .
Chmielu Twoje otoczenie to sami nieszczęśnicy ( zasmarkani ) , mam inne zdanie , kłamiesz jak najęta /najęty . raz piszesz jako kobieta innym razem mężczyzna .
Dopisane 28.09.2021r. o godz. 15:48:Tak na prawdę t to głupota wszystkich antyszczepionkowców i głupków którzy nie widzą w jakich czasach żyjemy jest godna politowania , cofnięci w rozwoju o setki lat .
Niekiedy nie zwroce uwagi na końcówki chcesz podam ci telefon i porozmawiasz sobie z nim jakie ma objawy jutro ma lekarza i nie kłamie bo nic z tego nie mam ,ciotka po szczepieniu w szpitalu ciężki stan też szczepiona a na drugi dzień nie tomna podam ci też numer telefonu do wujka bo ona nie może gadać i popytasz co i jak , koleżanka po szczepieniu też grypa czy SROVID bo sama nie wie i też gorączką ,kaszel że ledwo dycha podać ci też mogę chcesz bardzo proszę nie mam nic do ukrycia i powodu do kłamstwa
I Czytelniku niechodzi czy słuchał bo nie pytał jego wolą była szczepić się a poza tym wszyscy w pracy z jego zmiany szcepili się i on też także hamuj bobie pięty bo jedynym kłamca jesteś ty chcesz spotkamy się napisz gdzie podam ci wszystko pogadasz z synem i wujkiem on ci więcej powie o sytuacji w szpitalu. Czekam na informacje gdzie i kiedy bo ja nie mam nic do ukrycia zapraszam nawet do siebie
Nigdy nie unikam rozmowy w oczy to jest najwłaściwszy sposób dyskusji .
Mój nr tel 696 207 676 zadzwoń , przyjmuję propozycję .
Numer poczta ciągle .Weź człowieku lecz się tylko nie wiem na co bo na głowę za późno jest .Żegnam ściemniaczy
Zastosowana autokorekta
~~Olaboga Lucek patrzaj napisał(a): pracownicy-johnsonjohnson-mowia-o-szprycy-szokujace-nagrania-z-ukrytej-kamery-video/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz