Drogi M, dziękuję za tę historię, która uczyniła z Miasta Ceramiki namiastkę Szmaragdowego Grodu, za przygody bohaterów dobrych i tych mniej dobrych (bo przecież całkiem złych nie było)
Zamykając to w jednym zdaniu: dziękuję, że chciałeś stworzyć i pokazać nam swoje Imperium. Już nawet zapomniałam, że odebrałeś mi nieboszczyka. No, prawie.
Nie ukrywam, że będzie mi brakować tego zniecierpliwienia, bo przecież sobota i już po 15:00 a jeszcze nie ma odcinka. No ale cóż, skończyło się. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spróbujesz (a może ktoś inny) oczarować nas jakąś nieprawdopodobną historią podziabaną na odcinki.
Imperatorze, Szanowna Redakcjo, Niezastąpiona MAFIO, dziękuję i pozdrawiam.
(A)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.