M21W2 napisał(a):
Qwax , jaka to różnica wklejam linki , treści z linków czy pisze własny tekst , antyszczepionkowi hejterzy i psychopata Horus zrobią swoje .
Mnie nie przeszkadzają a nawet wolę wklejone teksty niż linki .
~~Brązowozłota Rzeżucha napisał(a): Lećta ludki po śmiercionkę szybciutko ,trzecia dawka was ochroni przed virusem , kosmitami, wilkami i asteroidą...
Lećta ludki po śmiercionkę bo różne Jandy i Pazury wlezą bez kolejki i dla was zabraknie ....
Lećta ludki po śmiercionkę puki darmowa bo Horbany i Simony się rozmyślą i zrobią wam płatną...
Lećta ludki po śmiercionkę , Ci co pierwsi dostaną trzecią dawkę będą na czele kolejki po czwartą ,piątą i następne ....
Lećta ludki po śmiercionkę , na cmentarzu jest promocja dla wyszczepionych , bezpłatne miejsce w aleji bezmyślnych zmutowanych bohaterów walki z myślącymi antymutantami
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jednym z nich jest Jerzy Zięba, uznawany powszechnie za „doktora”. W rzeczywistości takiego stopnia naukowego nie posiada, tym bardziej w zakresie medycyny, na której temat wypowiada się szczególnie głośno. Zanim przestał wierzyć w COVID - 19 zalecał on leczyć go gorącymi kąpielami, witaminą C oraz dożylnymi wlewami z perhydrolu, czyli wody utlenionej o wysokim stężeniu
Może wklejaj po prostu linki, a nie wrzucasz jakieś bzdury i komuś może się wydawać, że sam na to wpadłeś ;)
https://dyktanda.pl/foliarz-co-to-znaczy
Qwax , jaka to różnica wklejam linki , treści z linków czy pisze własny tekst , antyszczepionkowi hejterzy i psychopata Horus zrobią swoje .
Mnie nie przeszkadzają a nawet wolę wklejone teksty niż linki .
Dopisane 23.10.2021r. o godz. 14:25:Januszku - Horusku , znowu się zagotowałeś .
" Przyjacielu " opanuj się , wystarczy jak przestaniesz kłamać , oczerniać , insynuować .
" Przyjacielu " nie zabijaj się własną pięścią , Twoi fani umrą z tęsknoty , Frezja zwiędnie .
Jak tu żyć bez celebryty hejtera , jak żyć Januszku .
Ale ty masz zryty beret japi....
M21W2 napisał(a): ~~Beżowobrązowa Kolkwicja , Tobie podobni w Rosji , na Ukrainie , we wschodniej Polsce za swoją głupotę płacą najwyższą cenę .
Obyś Ty nigdy nie doświadczył na własnej i Twojej rodziny skórze efektów głupoty i otumanienia .
Lubelskie kolebka antyszczepionkowców w ciągu ostatnich 10 dni na covid zmarło 128 osób .
Dolnośląskie , Wrocław 65% zaszczepionych , całe woj . na trzecim miejscu w Polsce - zmarło 23 osoby .
Wybieracie hejt i fejki zamiast dyskusji o faktach , to dopiero początek efektów waszej głupoty .Dopisane 23.10.2021r. o godz. 15:07:Ferezja ja mam zryty beret , Ty nie masz go wcale , wyparował .
M21W2 napisał(a): Qwax , czy dobrze zrozumiałem , będziesz teraz ostrzegał przed odpowiedzialnością karną wszystkich .
A może łapiesz plusy u celebryty .