M21W2 napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): oho...zapomniał się zalogować...hahaha
pissdzielska głupota ciągle postępuje...
teraz ''pinokio'' juz poszedł dalej...
wieszczy III wojnę światową...
dokąd ten kraj zmierza !!!!!
Parówa , czy Ciebie ktoś pytał o zdanie ? Wracaj do swego ipeenku i zbieraj haki na wszystkich .
Dopisane 25.10.2021r. o godz. 13:25:Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie pinochet , jak zakładałem pasiekę aby zdobyć wiedzę czytałem opracowania naukowe w tym temacie .
To samo dotyczy zakładania plantacji i wiedzy na temat covid i szczepień .
Dla Pana informacje naukowców są niewiarygodne , nie mogę zatem Panu pomóc w sprawie sadzenia tryskawek .
Powiem Panu tylko że wszystko co zalecali naukowcy a ja wypraktykowałem wyszło mi na dobre .
I widzisz Lucjanie , doświadczenie czyni mistrzem , doceniam praktykę , ale co jeśli teoria jest fałszywa ?
Witaj Piotrze po długiej nieobecności na forum .
Rozumiem że w Zarębie nie było internetu .
Piotrek z własnych długoletnich obserwacji wiem że wszystkie teorie spiskowe to tylko teorie .
Twardo stąpam po ziemi , fakty udowodnione i tylko fakty mnie przekonują ,
PIS-PO-PRL napisał(a): Pan lucjan zarobiony w demaskowaniu kłamców i oszczerców ;)
M21W2 napisał(a): https://spidersweb.pl/2021/09/atak-na-world-trade-center-zamach-11-wrzesnia-teorie-spiskowe.html
Powstało w tym temacie wiele teorii spiskowych , co prawda mniej jak w temacie obecnej pandemii i szczepień , tamte nie są tak groźne społecznie jak obecne .
Pannazdzieckiem napisał(a): Witaj Lucjanie :) Wciąż cieszy mnie fakt , że pomimo szczepień dobrze się czujesz . Martwiłem się o Ciebie ... pal licho teorie spiskowe , dobrze , że wciąż jesteś ... ale postawię pytanie , bo muszę ... czy zdarzyło Ci się , że wcisnęli Ci nie takie sadzonki jak trzeba . O truskawkach mówimy Lucjanie :)
Horus napisał(a):
powiedz lepiej jak wrażenia po Wick'u 3
przewidujesz ''czwórkę''?...bo ja raczej tak...
M21W2 napisał(a): Panie pinochet , jak zakładałem pasiekę aby zdobyć wiedzę czytałem opracowania naukowe w tym temacie .
To samo dotyczy zakładania plantacji i wiedzy na temat covid i szczepień .
Dla Pana informacje naukowców są niewiarygodne , nie mogę zatem Panu pomóc w sprawie sadzenia tryskawek .
Powiem Panu tylko że wszystko co zalecali naukowcy a ja wypraktykowałem wyszło mi na dobre .