~~Rudawa Kokoryczka napisał(a): "Wzięli go do szpitala, to tylko sms napisał, że jest bardzo ciężki stan, że chyba to już koniec, ratujcie siebie, bo myśmy obydwoje chorowali również na wirusa.
Mówi: ja już chyba nie wrócę, pa, pa.
To były ostatnie słowa. Już mnie podłączają pod respirator.
Podłączyli, już więcej się nie odezwał. Niecałe cztery dni i się nie obudził już.
To były słowa ostatnie"
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ogółem do dnia 15 października 2021 r. zarejestrowano 15 821 NOP, natomiast wykonano łącznie 38 252 125 szczepień. NOPy stanowią ok.0,05%
Pytanie było chyba proste:
Czy medonet MANIPULUJE nie podając naprawdę poważnych NOP-ów, które wystąpiły po szczepieniach??
Podawanie, że występuje ból w miejscu wkłucia, zaczerwienienie i gorączka to OSZUSTWO i CELOWE wprowadzanie w błąd!!!!! Szczepionki niosą za sobą też DUŻE ryzyko powikłań, ale o tym się praktycznie nie wspomina.
A szczepienie dzieci to ZBRODNIA.
~~Bławatkowa Mydlnica napisał(a): M21W12 ale ty człowieku się kompromitujesz jap.....ubaw z cb niezły wklejasz śmieci na zwykłe pytanie proste nie umiesz odp.odpowiedzi .
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): wow!!!!!!
''zdementować'' ...hahaha
przecież ty nic swoimi słowami nie potrafisz tu wyartykułować więc co ty chcesz ''dementować''?
wracaj na klepisko ,łap ... cep i rób to do czego natura cię stworzyła...;D Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): ty taki ''uczony'' i nie wiesz?
więc zamiast pisać tu swoje pierdy z jakim to utęsknieniem czekasz na ''boostara'' ( wiem ...nie kumasz co to ale wygoogluj sobie mistrzu ;D )
więc zamiast tego poczytaj sobie o początkach prawdziwych cywilizacji a nie o czasach kiedy kilka ziemianek tworzyło wieś...
gdyby nie miasto to dzisiaj kmiotku małorolny dalej byś zapierdzielał za drewnianym redłem...
a znane jest chyba od 3000 lat pne
ale z ciebie nieuk ...hahaha