Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cukierek albo psikus, zwyczaj związany z Halloween, polubiły dzieci i mieszkańcy Bolesławca
~~Malinowoczerwony Bukszpan niezalogowany
31 października 2021r. o 19:50
Wcale ksiądz nie ma racji... To ze ktoś lubi czarny kolor to szatan sie nim interesuje? To szkoda ze ksiądz sutanne też ma czarna... A przecież służy dla Boga
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Papiesz niezalogowany
31 października 2021r. o 20:12
Kiedy ksiądz po kolędzie, czyli mężczyzna w przebraniu, chodzi po domach i zbiera pieniądze, to jest dobrze, natomiast kiedy w Halloween dziecko dla zabawy idzie do sąsiadów i zbiera cukierki, to jest to zło wcielone. Czego nie rozumiesz?!
~~Koralowy Zimowit niezalogowany
31 października 2021r. o 20:15
~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a): 2 Lata temu jak nie otworzyłam drzwi miałam klemke i drzwi wysmarowane pastą do zębów. Taki psikus ! Kapnęłam się rano jak wszystko zaschło.

Dziękuję młodzieży za wysoki poziom kultury bo w tym roku też drzwi nie otworzyłam z innego powodu ale drzwi były czyste.

Ale co ma brudna klamaka do kultury? Tylko pasta
31 października 2021r. o 20:16
~~M m napisał(a): Zwyczaj przyszedł z zagranicy i fajnie jestem za ale dzieci nie wiedzą ze w innych krajach puka sie do tych domów ktore maja ozdoby na to święto nie do wszystkich a chyba wszyscy wiemy czym się przystraja wejście z okazji tego dnia.

To jeszcze nie u nas
~~Ołowianoniebieska Tawułka niezalogowany
31 października 2021r. o 20:17
~~Koralowy Zimowit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a): 2 Lata temu jak nie otworzyłam drzwi miałam klemke i drzwi wysmarowane pastą do zębów. Taki psikus ! Kapnęłam się rano jak wszystko zaschło.

Dziękuję młodzieży za wysoki poziom kultury bo w tym roku też drzwi nie otworzyłam z innego powodu ale drzwi były czyste.

Mogli nas..rać a tego nie zrobili...
31 października 2021r. o 20:19
~~Ks Piotr Natanek napisał(a): Jeśli twoje dziecko ubiera się na czarno to wiedz że coś się dzieje. Szatan się nim interesuje.

Ja pół swojego życia chodziłam na czarno . To juz jestem diabeł wcielony
31 października 2021r. o 20:21
~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Koralowy Zimowit napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a): 2 Lata temu jak nie otworzyłam drzwi miałam klemke i drzwi wysmarowane pastą do zębów. Taki psikus ! Kapnęłam się rano jak wszystko zaschło.

Mogli nas..rać a tego nie zrobili...

Jasne , poknij się w głowę i poczytaj na czym tak naprawdę polega zbieranie słodyczy w Halloween
~~Leśne Ruchadło niezalogowany
31 października 2021r. o 20:24
Normalni 'się bawią', pis_dzielce siedzą w domu i 'przeżywają' zatwardzenie.

Kalifatowi mają dzisiaj prze_sr_ane.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza