~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a): 2 Lata temu jak nie otworzyłam drzwi miałam klemke i drzwi wysmarowane pastą do zębów. Taki psikus ! Kapnęłam się rano jak wszystko zaschło.
Dziękuję młodzieży za wysoki poziom kultury bo w tym roku też drzwi nie otworzyłam z innego powodu ale drzwi były czyste.
~~M m napisał(a): Zwyczaj przyszedł z zagranicy i fajnie jestem za ale dzieci nie wiedzą ze w innych krajach puka sie do tych domów ktore maja ozdoby na to święto nie do wszystkich a chyba wszyscy wiemy czym się przystraja wejście z okazji tego dnia.
~~Koralowy Zimowit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a): 2 Lata temu jak nie otworzyłam drzwi miałam klemke i drzwi wysmarowane pastą do zębów. Taki psikus ! Kapnęłam się rano jak wszystko zaschło.
Dziękuję młodzieży za wysoki poziom kultury bo w tym roku też drzwi nie otworzyłam z innego powodu ale drzwi były czyste.
Ale co ma brudna klamaka do kultury? Tylko pasta
~~Ks Piotr Natanek napisał(a): Jeśli twoje dziecko ubiera się na czarno to wiedz że coś się dzieje. Szatan się nim interesuje.
~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Koralowy Zimowit napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieska Tawułka napisał(a): 2 Lata temu jak nie otworzyłam drzwi miałam klemke i drzwi wysmarowane pastą do zębów. Taki psikus ! Kapnęłam się rano jak wszystko zaschło.
Ale co ma brudna klamaka do kultury? Tylko pasta
Mogli nas..rać a tego nie zrobili...
Jasne , poknij się w głowę i poczytaj na czym tak naprawdę polega zbieranie słodyczy w Halloween