~~ARMAGEDON napisał(a): Uderz w stół, a foliarze się obudzą :D
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Uderz w stół, a foliarze się obudzą :D
Za każdym razem piszesz słowo FOLIARZ a znasz definicje tego słowa czy piszesz bo inni pisza ty lepiej wyślij smsa do Ministra co mógłbyś nowego pisac i mądrego.
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Uderz w stół, a foliarze się obudzą :D
Ty leć się szczepić a nie walisz w stół bo zabraknie i będzie wtedy katastrofa .
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Uderz w stół, a foliarze się obudzą :D
Za każdym razem piszesz słowo FOLIARZ a znasz definicje tego słowa czy piszesz bo inni pisza ty lepiej wyślij smsa do Ministra co mógłbyś nowego pisac i mądrego.
Foliarz
rzeczownik, rodzaj męskoosobowy
(1.1) slang. pejor. osoba, która wierzy w teorie spiskowe, zjawiska paranormalne, pseudonaukowe teorie itp.[1]
Idealnie do was pasuje :D
Wygoglowales Czytelniku a ja nawet nie wierzę w teorie spiskowe tylko w to co mi podpowiada rozum i znam skład waszego eliksiru dlatego nie pisze słowa którego sam do tej pory nie rozumiesz i nie rozumiałes dopóki nie wygoglowales .
Zastosowana autokorekta
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Uderz w stół, a foliarze się obudzą :D
Ty leć się szczepić a nie walisz w stół bo zabraknie i będzie wtedy katastrofa .
Szczepienie zapewnie bezpieczeństwo, nie mogę się już doczekać czwartej dawki i piątej.
:)))
No chyba nie są takie bezpieczne jak ludzie chorują i są w szpitalu.Znasz skład tego eliksiru chyba nie wygogluj sobie i każdy jego skład też wygogluj napisz co ci mądrego wyszło .Żegnam życzę zdrowia i powodzenia.
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Uderz w stół, a foliarze się obudzą :D
Foliarz
(1.1) slang. pejor. osoba, która wierzy w teorie spiskowe, zjawiska paranormalne, pseudonaukowe teorie itp.[1]
Wygoglowales Czytelniku a ja nawet nie wierzę w teorie spiskowe tylko w to co mi podpowiada rozum i znam skład waszego eliksiru dlatego nie pisze słowa którego sam do tej pory nie rozumiesz i nie rozumiałes dopóki nie wygoglowales .
Pisanie bzdur że to grypa, że to spisek państw, że to zniewolenie, że ziemia jest płaska, to nic innego jak głoszenie teorii spiskowych czyli foliarz.
Wszystko się zgadza :D
Zastosowana autokorekta
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Uderz w stół, a foliarze się obudzą :D
Foliarz
Pisanie bzdur że to grypa, że to spisek państw, że to zniewolenie, że ziemia jest płaska, to nic innego jak głoszenie teorii spiskowych czyli foliarz.
Wszystko się zgadza :D
Nikt nie pisze że ziemia płaska nigdzie nie widziałam żeby ktoś pisał to wy Szczepany piszecie to ,a że grypa bo jest grypa mutujaca z roku na rok teraz to COVID silny wirus.Nigdzie w komentarzach tu czy pod innymi wcześniej artykułami żaden z jak to nazywasz FOLIARZ nie pisał o ziemi płaskiej wy jak nie macie argumentów to odpisujecie komentarz w stylu ziemia jest płaska no proszę cię to chyba wy jesteście banda ...i robiących z innych ...i .Kurde człowieku ty nie potrafisz czytać wszystkiego ze zrozumieniem czytasz i sam nie rozumiesz o czym ktoś pisze no ubaw .
Zastosowana autokorekta