Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruszają szczepienia trzecią dawką
~~Justyna niezalogowany
2 listopada 2021r. o 11:13
Oczywiście, ze się zaszczepię 3 dawką.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Paliowa Czereśnia niezalogowany
2 listopada 2021r. o 11:22
Ja naturalnie też się zaszczepię, za komentarze antyszczepionkowych kołków dziękuję.
~~byku niezalogowany
2 listopada 2021r. o 11:23
ja poprosze 4 dawke
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
2 listopada 2021r. o 11:31
~~byku napisał(a): ja poprosze 4 dawke

A ja poproszę 5 i 10 zeby nie chodzić po 10 razy.
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
2 listopada 2021r. o 11:31
~~Paliowa Czereśnia napisał(a): Ja naturalnie też się zaszczepię, za komentarze antyszczepionkowych kołków dziękuję.

Weź i moja dawkę
~~Platynowy Nagietek niezalogowany
2 listopada 2021r. o 12:03
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Paliowa Czereśnia napisał(a): Ja naturalnie też się zaszczepię, za komentarze antyszczepionkowych kołków dziękuję.

Weź i moja dawkę

Ty i tak młodo umrzesz - nie musisz się szczepić.
~~klucznick niezalogowany
2 listopada 2021r. o 14:06
dawka przypominająca?a co to jest ta dawka przypominająca?co ona ma przypominać?że jest straszna zaraza i niedługo wszyscy umrzemy,zaszczepieni na NOPy,a nie zaszczepieni ze starości.Lub po prostu od kataklizmu np od przebiegunowania ziemi lub atak meteorytów który ma nastąpić 26 czerwca 2024 roku.
~~Calo niezalogowany
2 listopada 2021r. o 16:21
Wow! A ja myślałem, że to już piąta dawka. Człowiek nie ogląda TV i traci kontakt ze światem medycznego marketingu. Pamiętam tylko tyle, że druga szpryca miała być wystarczająca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.