Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruszają szczepienia trzecią dawką
~~Tomek niezalogowany
2 listopada 2021r. o 18:25
NIE!!!! Stop segregacji to nie II WŚ.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bławatny bratek niezalogowany
2 listopada 2021r. o 18:47
Czy już są zapisy na czwartą dawkę? Przypominającą .
~~Koralowy Łubin niezalogowany
2 listopada 2021r. o 19:03
~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.

Według Ciebie szczepiąc się nie zarazisz bliskich ?!Gratuluję wiedzy na temat szczepień.
~~jk niezalogowany
2 listopada 2021r. o 19:16
~~Koralowy Łubin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.

Według Ciebie szczepiąc się nie zarazisz bliskich ?!Gratuluję wiedzy na temat szczepień.

Napisała, że jeśli może "choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarazi - to warto".
Według badań w grupie osób zaszczepionych ładunek wirusa jest znacznie mniejszy. Tak więc ryzyko zakażenia kogoś jest mniejsze, choć nie niemożliwe.
Czego nie zrozumiałeś??
~~Platynowy Nagietek niezalogowany
2 listopada 2021r. o 19:35
Niezaszczepieni - co leżą na Śluzowej - nie zarażą. Sa dobrze zabezpieczeni.

~~Srebrnobiały Pigwowiec niezalogowany
2 listopada 2021r. o 19:39
~~jk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Koralowy Łubin napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.

Napisała, że jeśli może "choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarazi - to warto".
Według badań w grupie osób zaszczepionych ładunek wirusa jest znacznie mniejszy. Tak więc ryzyko zakażenia kogoś jest mniejsze, choć nie niemożliwe.
Czego nie zrozumiałeś??

Podaj te "badania", a potem przeczytaj ulotki tych produktów genetycznych - że zrozumieniem proszę. Oprócz tego, że teksty ulotek są dość często zmieniane (wiadomo - produkt w fazie badań), to jak wół tam napisane, ilu jeszcze rzeczy o nich nie wiadomo, bo ... niezbadane. Co tu jest niejasne?
~~Calo niezalogowany
2 listopada 2021r. o 19:50
Wiadomo, że na żadnej trzeciej dawce się nie skończy. W tym jest za duża kasa, żeby rządy pozwoliły wam tak łatwo się już nie bać. Nie zarzyna się kury, która znosi złote jajka. Ten biznes ma się kręcić.
~~Jasnolawendowa Wiekuistka niezalogowany
2 listopada 2021r. o 20:05
~~Srebrnobiały Pigwowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~jk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Koralowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.

Czego nie zrozumiałeś??

Podaj te "badania", a potem przeczytaj ulotki tych produktów genetycznych - że zrozumieniem proszę. Oprócz tego, że teksty ulotek są dość często zmieniane (wiadomo - produkt w fazie badań), to jak wół tam napisane, ilu jeszcze rzeczy o nich nie wiadomo, bo ... niezbadane. Co tu jest niejasne?

Sam nie wiem mnie bardziej w...ia:podłość ludzi którzy wprowadzają ta plandemia czy głupota tych którzy myślą,że to pandemia?

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.