~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.
~~Koralowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.
Według Ciebie szczepiąc się nie zarazisz bliskich ?!Gratuluję wiedzy na temat szczepień.
~~jk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Koralowy Łubin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.
Według Ciebie szczepiąc się nie zarazisz bliskich ?!Gratuluję wiedzy na temat szczepień.
Napisała, że jeśli może "choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarazi - to warto".
Według badań w grupie osób zaszczepionych ładunek wirusa jest znacznie mniejszy. Tak więc ryzyko zakażenia kogoś jest mniejsze, choć nie niemożliwe.
Czego nie zrozumiałeś??
Podaj te "badania", a potem przeczytaj ulotki tych produktów genetycznych - że zrozumieniem proszę. Oprócz tego, że teksty ulotek są dość często zmieniane (wiadomo - produkt w fazie badań), to jak wół tam napisane, ilu jeszcze rzeczy o nich nie wiadomo, bo ... niezbadane. Co tu jest niejasne?
~~Srebrnobiały Pigwowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~jk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Koralowy Łubin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): A ja się zaszczepię, nie dla siebie ale dla bliskich, których zdrowie nie jest najlepsze.Bardzo ich kocham i jeśli mogę choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarażę - to warto.
Napisała, że jeśli może "choć w jakimś stopniu zmniejszyć ryzyko że ich zarazi - to warto".
Według badań w grupie osób zaszczepionych ładunek wirusa jest znacznie mniejszy. Tak więc ryzyko zakażenia kogoś jest mniejsze, choć nie niemożliwe.
Czego nie zrozumiałeś??
Podaj te "badania", a potem przeczytaj ulotki tych produktów genetycznych - że zrozumieniem proszę. Oprócz tego, że teksty ulotek są dość często zmieniane (wiadomo - produkt w fazie badań), to jak wół tam napisane, ilu jeszcze rzeczy o nich nie wiadomo, bo ... niezbadane. Co tu jest niejasne?
Sam nie wiem mnie bardziej w...ia:podłość ludzi którzy wprowadzają ta plandemia czy głupota tych którzy myślą,że to pandemia?
Zastosowana autokorekta