Masz rację. rozmawiałem z radnymi (bezradnymi) z Bolesławca w sprawie znaków ustawianych na chodnikach w sposób utrudniający poruszanie się pieszych, zwłaszcza osób NIEPEŁNOSPRAWNYCH, CZY MATKI Z DZIECKIEM -bezradni. no i to pytanie -za co tyle kasy na dietę (dla bezradnych)?.
~~Bordowa Frezja niezalogowany 3 listopada 2021r. o 18:08
radni zadbali o wójta, wójt zadba o radnych.... oraz całą świte zasiadającą na teatralnej, szkoda że robota im sie tak w rękach nie pali, dodzwonić sie do tej śmiesznej gminy po 14 graniczy z cudem, a swoją drogą pan wójt powinien zarabiać wedle swoich kompetencji- osobiście wyceniam go na max 2800 zł
~~Ryszard niezalogowany 3 listopada 2021r. o 18:41
Towarzystwo wzajemnej adoracji. Dziewiętnaście tysięcy złotych miesięcznie za co? Za bałagan. Ciekawe ile podniesie sobie towarzysz Roman. Pewnie ponad 20 tys zł miesięcznie.
~~ANDRZEJ niezalogowany 3 listopada 2021r. o 19:52
ZA CO JA SIĘ PYTAM TAKA KASA? ZA JAKIE OSIĄGNIĘCIA? , CHĘTNIE ZOSTANĘ JEGO ZASTĘPCĄ ,WYSTARCZY MI 10 TYS BRUTTO ,PRZECIEŻ TO MÓJ IMIENNIK,JAK WIDAĆ MAM STOSOWNE KWALIFIKACJE
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.