Zastosowana autokorekta
~~pinochet napisał(a): Ja Kocham Bolec.Info ę,jacy Wy wszyscy jesteście prymitywni, Kocham Bolec.Info icie tylko o pieniądzach,a pokornie zakładacie maseczkę i godzicie sie na to by wkrótce nam wprowadzono "sanitarny" faszyzm.Byliście ostatnio w starostwie? Ktoś z Was poszarpał się z ochroniarzami nie zakładając faszystowskiej maseczki? Zadzwonił do starostwa z zażaleniem na tych ochroniarzy którzy na spryskują Was jakimś płynem? ja to zrobiłem.Gdyby tak zachowali się wszyscy jak jak ,o wrócilibyśmy do normalności.Innej drogi nie ma.Zastosowana autokorekta
~~XYZ napisał(a): Szczerze to trochę mało zarabiał jak do tej pory, bez jaj dziś w biedronce ponad 4tys sąsiadka zarabia , kierowca tira 10tys wyciaga, nie wspomnę o mundurowych itd.
20 tyś to min , nie chciałbym aby nasze władze które podejmują decyzje kierowały się łapówką bo ma 5tys pensji i musi dorobić.
Godnie i zasłużenie
Popieram
~~Bławatkowy Milin napisał(a): Proszę prześledzić historię kariery,a dowiecie się kto wami rządziKtoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ja Kocham Bolec.Info ę,jacy Wy wszyscy jesteście prymitywni, Kocham Bolec.Info icie tylko o pieniądzach,a pokornie zakładacie maseczkę i godzicie sie na to by wkrótce nam wprowadzono "sanitarny" faszyzm.Byliście ostatnio w starostwie? Ktoś z Was poszarpał się z ochroniarzami nie zakładając faszystowskiej maseczki? Zadzwonił do starostwa z zażaleniem na tych ochroniarzy którzy na spryskują Was jakimś płynem? ja to zrobiłem.Gdyby tak zachowali się wszyscy jak jak ,o wrócilibyśmy do normalności.Innej drogi nie ma.Zastosowana autokorekta
Kaftan bezpieczeństwa, to ci jest potrzebne
~~Szaroniebieski Rumianek napisał(a): Płacić towarzyszowi w obligacjach powiatowych.