~~Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Calo napisał(a): Gdyby Tusku był dziś premierem, a Szogun Komorowski - prezydentem to nachodźcy nie musieliby nic przecinać bo ci mężowie stanu przyjęliby by ich bez problemu z otwartymi ramionami. Pewnie by sobie jeszcze porobili z nimi pamiątkowe fotki.
Kiedyś takie rzeczy mnie oburzały, teraz wzruszam ramionami. Prędzej mój kot ułoży sonet a suka sąsiadki zaśpiewa arię z opery Mozarta, niż jakiś PISior powie coś do rzeczy i kulturalnie.
~~Ciemnoturkusowy Zawilec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pannazdzieckiem napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Calo napisał(a): Gdyby Tusku był dziś premierem, a Szogun Komorowski - prezydentem to nachodźcy nie musieliby nic przecinać bo ci mężowie stanu przyjęliby by ich bez problemu z otwartymi ramionami. Pewnie by sobie jeszcze porobili z nimi pamiątkowe fotki.
Kiedyś takie rzeczy mnie oburzały, teraz wzruszam ramionami. Prędzej mój kot ułoży sonet a suka sąsiadki zaśpiewa arię z opery Mozarta, niż jakiś PISior powie coś do rzeczy i kulturalnie.
Tylko twoje kodziarstwo z lamparcicą na czele wyraża się kulturalnie i na temat, aleś ty p*****ny(a)
Ty zdradziecka mordo ,gorszy sorcie ,elemencie aspołecznym ,spieprzaj dziadu .
~~Rudobrązowy Wyżlin napisał(a): Zdradziecka morda to zdrajcy
Gorszy sort to złodzieje
Element aspołeczny to zwolennik chaosu
~~Jaskrawożółta Alstremeria napisał(a): w razie konfliktu zbrojnego ze wschodem polskie specsłużby będą miały za zadanie oczyścić sejm z sowieckiej agentury, czyli PiS będzie miało 70% w ławach poselskich
~~Krasna Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawożółta Alstremeria napisał(a): w razie konfliktu zbrojnego ze wschodem polskie specsłużby będą miały za zadanie oczyścić sejm z sowieckiej agentury, czyli PiS będzie miało 70% w ławach poselskich
W razie konfliktu osłonisz swą cherlawą piersią starego zgreda ?
~~Turkusowy Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrązowy Wyżlin napisał(a): Zdradziecka morda to zdrajcy
Gorszy sort to złodzieje
Element aspołeczny to zwolennik chaosu
A kartofel -
A Balbina -
A kartofel -
A szczerbaty -
A oszczany -
A mlaskacz-
Zastosowana autokorekta