Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obchody Święta Niepodległości w Bolesławcu - znamy plan
~~Złoty Wilczomlecz niezalogowany
11 listopada 2021r. o 10:31
~~Herr Kundel napisał(a): Ja bym odrazu uciekł do mojej pani ,pod sukienką bym siedział.
ojkofobia się to nazywa. Są po prosostu jak to jeden towarzysz powiedział, pożytecznym dziwny czlowiek mi.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowy Miłek niezalogowany
11 listopada 2021r. o 11:23
~~Złoty Wilczomlecz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Herr Kundel napisał(a): Ja bym odrazu uciekł do mojej pani ,pod sukienką bym siedział.
ojkofobia się to nazywa. Są po prosostu jak to jeden towarzysz powiedział, pożytecznym dziwny czlowiek mi.
Zastosowana autokorekta

Czy tylko ja nie wiem co tam jest napisane?
I jeszcze do tego autokorekta poprawiła
~~Krzysiek niezalogowany
11 listopada 2021r. o 11:45
A to nie święto kiboli? Pogubiłem się w tym wszystkim.
~~Indygowy Tytoń niezalogowany
11 listopada 2021r. o 13:29
NARODOWE ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI - NAJWAŻNIEJSZE ŚWIĘTO W POLSCE - PAŃSTWOWE, NARODOWE, WOJSKOWE !!!
https://m.youtube.com/watch?v=HeaQzfE2kHw
~~Czerwonawy Chmiel niezalogowany
11 listopada 2021r. o 14:45
"Na czele marszu Antoni Macierewicz w otoczeniu Żandarmerii Wojskowej"

Zazdrościmy, żeby do nas przyjechał chociaż Suski z Piotrowiczem , byłoby piękne święto.
~~Brązowawożółta Bergenia niezalogowany
11 listopada 2021r. o 14:49
Jak ten TVN 24 szczuje cały czas na Marsz Podległości jak on szczuje, tylko antypolskie komentarze, tylko przeciw ludziom, przeciw Polsce, szczujnia ppppPOpppprostu.
~~Czerwonawy Chmiel niezalogowany
11 listopada 2021r. o 15:00
PiS to nie Polska, pis_dzielce to nie pis_dzielce.
Polacy brzydzą się putinowcami, fideszowcami, salvinistami, LePenowcy i czy inną faszystosko-nacjonalistyczną hołotą.

Spier_r_d_alać do Moskwy - ruskie gnidy.
~~polokoi niezalogowany
11 listopada 2021r. o 15:01
Donald płonie :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza