M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynamonowa Jukka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynamonowa Jukka napisał(a): https://pch24.pl/stop-segregacji-wesprzyj-promocje-akcji-i-pomoz-nam-dotrzec-do-jak-najwiekszej-liczby-polakow/
Ja zebrałem 124345 podpisów , potrzebuje Twojego wsparcia - 1000- 2000- 3000 .
Muszę zebrać więcej podpisów .
Lucjan, dzięki za propagowanie wpisu. Fajny chłop jesteś, skomentuj jeszcze dzisiaj co najmniej raz i możesz rano przy kawie. Dzięki, bo myślałem, że ty tak naprawdę covidianin jesteś, a widzę że przekomarzasz się dla żartu.
Myśl co chcesz , ważne abyś dokonał wpłaty , najlepiej 3 tyś . nr konta 12345678901234567890
Dzięki!
Proszę jeszcze jutro rano przy kawie :)
PS
Posłuszny jesteś. Już rozumiem dlaczego tak Simona-Horbana słuchasz, skoro moje skromne prośby tak szybko spełniasz!
Horus napisał(a): prostej wypowiedzi Zybertowicza nie daje rady skomentować a ty wymagasz od niego takich rzeczy?
to zbyt złożone na tak mały ''rozumek'' ;]
M21W2 napisał(a): Qwax , prawdą jest to co ja napisałem , prawdą jest też to co Ty napisałeś .
Polska sprzedaje miliony szczepionek .
Jurko61 napisał(a): Oglądam spontanicznie Kawę na Ławę ulubiony program antyrzadowców z
niedowierzaniem wysłuchuje zaproszonych gości , i nawet prowadzący atakuje obecnie rządzących w
sprawie szczepień nazywając tchórzami bezwzględnymi niepotrafiącymi wprowadzić obowiązkowego
szczepienia przeciwko Covid 19 , może mi ktoś to wytłumaczyć ??