Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiemy, kiedy w Bolesławcu zjesz BigMaca i WieśMaca, marzenia wielu bolesławian zostały spełnione
~~Pomarańczowobrązowy Tamaryszek niezalogowany
28 listopada 2021r. o 19:58
Marzę o tym. Chyba się strzepię.... Co za gówniany artykuł.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lilioworóżowa Pysznogłówka niezalogowany
28 listopada 2021r. o 20:02
Ja marzę, aby stać mnie było raz do roku na wyjazd z dzieckiem nad nasze morze…
~~Ula niezalogowany
28 listopada 2021r. o 20:35
Faktem jest wszystkie Czereśniaki i Farmerzy będą pierwszymi klientami w zdezelowanym Golfie albo Beemce z wymalowaną królowa życia .
~~Płowoszary Omieg niezalogowany
28 listopada 2021r. o 20:36
~~Lilioworóżowa Pysznogłówka napisał(a): Ja marzę, aby stać mnie było raz do roku na wyjazd z dzieckiem nad nasze morze…
To weź się do roboty a nie żale wylewasz w internecie
~~Bunia niezalogowany
28 listopada 2021r. o 20:50
Już widzę te korki do ronda z każdej strony bo pysznego hamburgera
~~Bladolawendowy Przegorzan niezalogowany
28 listopada 2021r. o 20:52
~~Pomarańczowobrązowy Tamaryszek napisał(a): Marzę o tym. Chyba się strzepię.... Co za gówniany artykuł.

~~Bladolawendowy Przegorzan niezalogowany
28 listopada 2021r. o 20:53
~~Pomarańczowobrązowy Tamaryszek napisał(a): Marzę o tym. Chyba się strzepię.... Co za gówniany artykuł.
ale pacan
~~Kasztankowy Rojnik niezalogowany
28 listopada 2021r. o 21:21
~~Brudnozielona Bazylia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Od dziecka o tym marzyłem,teraz będę już spełniony!

Raczej napełniony :)
Spełnione będzie marzenie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza