Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
34 nowe zakażenia w powiecie
~~Alabastrowa Azalia niezalogowany
29 listopada 2021r. o 13:07
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja to foliarz jestem… ale jak oglądam tego typu filmiki z różnymi komarami w roli experta, to mam ochotę przeprosić i się zaszczepić :D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany
29 listopada 2021r. o 13:10
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja to foliarz jestem… ale jak oglądam tego typu filmiki z różnymi komarami w roli experta, to mam ochotę przeprosić i się zaszczepić :D

Nie trzeba być ekspertem , jak nasi "profesorowie"z telewizji.Wystarczy zdrowy rozsądek by się połapać,że z tą "epidemią" jest coś nie tak.

Przeanalizuj dokładnie , kto ma większą wiedzę , Ty czy profesorowie , ja czytając to co piszesz twierdzę Że z Tobą jest coś nie tak .
Polecasz wyłączenie telewizji , ja polecam zdobycie wiedzy od profesorów i skonfrontowanie jej z tym co znasz z internetowych portali antyszczepionkowców .

Lucjana chyba jeszcze procenty po imprezie rodzinnej trzymają :)
Ale jak pamiętam, kiedyś na forum miał problem z obliczeniem %. Więc nie wymagajmy zbyt dużo. Policzenie, że wyszczepianie nic nie daje, może być za trudne.
Lucjan, a czemu to wzór dla czepionkowców czyli Izrael zamknął granice? U nich za czepionego uważa się tylko po trzech szprycach, to powinni być super bezpieczni. To po co się zamykają? Możesz napisać, bo twoje profesory z telewizji nic nie potrafią wyjaśnić i tylko jak papugi powtarzają: Czepić się, czepić się, ......
~~Zazieleniała Pragnia niezalogowany
29 listopada 2021r. o 13:14
~~Alabastrowa Azalia napisał(a): OTO EXPERCI OD COVID
https://www.youtube.com/post/UgkxVFXFj3iuzUzyyz_C8Dmv9BZWNbXbA4NO

Wszyscy jak jeden na liście płac korporacji farmaceutycznych
22258
#Horus nieaktywny
29 listopada 2021r. o 13:14
mnie natomiast zastanawia czy większą wiedzę ma profesor z piSS czy np. z KO ?
a właściwie czy ich ''wiedza'' jest wiedzą ;D

czy mnie ich ''wiedza'' pomoże w czymkolwiek?
dlaczego te ''profesory'' dzisiaj mówią o konieczności zabezpieczenia w łóżka kolejne szpitale,dlaczego wymaga od szpitali wydzielania kolejnych oddziałów dla ''szczepanów'' ale nie słyszałem o tym by któryś z nich coś wspomniał o zabezpieczeniu szpitali w odpowiednio przeszkolony personel...

niedługo dojdzie do tego że szpitalny palacz pan Ziutek jak tylko napali w piecu będzie biegł na oddział podłączać kogoś pod respirator...
~~Qwax_ niezalogowany
29 listopada 2021r. o 13:48
Na kwarantannie jest 1774 mieszkańców powiatu, więc 1774 osoby są w areszcie domowym.
I ludzie się na to godzą - bez wyroku, bez strażników, bez sprzeciwu. Siedzą potulnie, bo im tak ktoś kazał. Przerażające.
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
29 listopada 2021r. o 14:33
~~Qwax_ napisał(a): Na kwarantannie jest 1774 mieszkańców powiatu, więc 1774 osoby są w areszcie domowym.
I ludzie się na to godzą - bez wyroku, bez strażników, bez sprzeciwu. Siedzą potulnie, bo im tak ktoś kazał. Przerażające.

A co robić jak Policja sprawdza nie rozumiem komentarza nałożą karę i nic nie zrobi się
~~może niezalogowany
29 listopada 2021r. o 14:49
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Qwax_ napisał(a): Na kwarantannie jest 1774 mieszkańców powiatu, więc 1774 osoby są w areszcie domowym.

A co robić jak Policja sprawdza nie rozumiem komentarza nałożą karę i nic nie zrobi się

Zrobić test.
~~pinochet niezalogowany
29 listopada 2021r. o 14:57
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja to foliarz jestem… ale jak oglądam tego typu filmiki z różnymi komarami w roli experta, to mam ochotę przeprosić i się zaszczepić :D

Nie trzeba być ekspertem , jak nasi "profesorowie"z telewizji.Wystarczy zdrowy rozsądek by się połapać,że z tą "epidemią" jest coś nie tak.

Przeanalizuj dokładnie , kto ma większą wiedzę , Ty czy profesorowie , ja czytając to co piszesz twierdzę Że z Tobą jest coś nie tak .
Polecasz wyłączenie telewizji , ja polecam zdobycie wiedzy od profesorów i skonfrontowanie jej z tym co znasz z internetowych portali antyszczepionkowców .

Jak kiedyś pisałem z głupkami(w szczególności tymi niegroźnymi jak Pan) nie ma co wałczyć,trzeba z nimi przegrać,więc sobie odpuściłem dyskusję z Panem n tym forum.Mimo wszystko dziękuję za Pana wpis ,bo Pana krytyka ,to dla mnie największy komplement.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza