Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Osiem świątecznych gwiazdek na balkonie w Bolesławcu - wiemy czyj to balkon!
~~Żółtawozielona Męczennica niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 20:35
~~Brunatny Pustynnik napisał(a): Brawo . Bardzo mi się podoba! A kłamliwy i złodziejki pis należy wsadzić do paki z kaczyńskim na czele!!!!

Jesteś cham i kłamca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bolesławiec niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 20:56
Obecnie wywieszane jest 8 gwiazdek ***** ***. Jak do władzy dojdzie poprzednia partia będziecie wywieszać 7 gwiazdek ***** **. Taka hipokryzja toczy naród Polski, który skacze z liścia na kwiatek. Nie każdemu się podoba władza, jaka by nie była zawsze bedziemy narzekać na to jak nami rządzą. Jak byśmy zamieszkali na księżycu to tez byśmy narzekali na tamtejsza władzę. Ech ludzie, żal patrzeć.
~~J K niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 21:02
~~bolesławiec napisał(a): Obecnie wywieszane jest 8 gwiazdek ***** ***. Jak do władzy dojdzie poprzednia partia będziecie wywieszać 7 gwiazdek ***** **. Taka hipokryzja toczy naród Polski, który skacze z liścia na kwiatek. Nie każdemu się podoba władza, jaka by nie była zawsze bedziemy narzekać na to jak nami rządzą. Jak byśmy zamieszkali na księżycu to tez byśmy narzekali na tamtejsza władzę. Ech ludzie, żal patrzeć.

Przecież to jest normalne że oszukańczej władzy trzeba głośno mówić prawdę i *****PIS
~~Mlecznoróżowy Modrzew niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 22:15
W sumie szkoda mi tej kobiety... Święta przez pryzmat polityki.... Tego to nawet politycy nie robią. To pokazu
~~Mlecznoróżowy Modrzew niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 22:15
W sumie szkoda mi tej kobiety... Święta przez pryzmat polityki.... Tego to nawet politycy nie robią. To pokazuje co media robią ludziom z mózgu...
~~5 gwiazdek i Mejda niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 22:38
~~Mlecznoróżowy Modrzew napisał(a): W sumie szkoda mi tej kobiety... Święta przez pryzmat polityki.... Tego to nawet politycy nie robią. To pokazuje co media robią ludziom z mózgu...

Czy ty wiesz co piszesz ile razy siedzę przy stole czy to weselnym czy świątecznym tyle razy są rozmowy a nawet kłótnie o politykę ,moi bracia przyjechali kiedyś do mnie na Wszystkich Świętych to tak się pokłócili że nie rozmawiali ze sobą 2 lata
~~Karol niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 22:48
Kultury to ta kobieta nie ma za grosz a i wstydu nie ma. Zdrowia i wolności.
~~Ula K niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 22:49
~~Brązowy Słoneczniczek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ula K napisał(a): Brawo tej Pani, sama nie wpadłam na ten pomysł( a szkoda), czytając te komentarze pokomunistycznych pseudo patriotów ( lepszy sort), mocno się zastanawiam, czy też wszystko im się kojarzy z seksem? Bardzo ładne gwiazdki i tyle....szkoda tylko, że te pisowskie omnibusy są tak krótkowzroczni i z tak małym móżdzkiem...no ale cóż, jak Bóg chce kogoś ukarać, to mu rozum odbiera.

O co chodzi? Przecież ta kobieta sama zrobiła zdjęcie balkonu z ośmioma płatkami śniegu i przesłała do redakcji? Gdzie tam widać gwiazdki? Chyba każdy powinien wiedzieć jak wygląda gwiazdka.

A nie pisałam, że Bóg rozum odbiera :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.