~~Brunatny Pustynnik napisał(a): Brawo . Bardzo mi się podoba! A kłamliwy i złodziejki pis należy wsadzić do paki z kaczyńskim na czele!!!!
~~bolesławiec napisał(a): Obecnie wywieszane jest 8 gwiazdek ***** ***. Jak do władzy dojdzie poprzednia partia będziecie wywieszać 7 gwiazdek ***** **. Taka hipokryzja toczy naród Polski, który skacze z liścia na kwiatek. Nie każdemu się podoba władza, jaka by nie była zawsze bedziemy narzekać na to jak nami rządzą. Jak byśmy zamieszkali na księżycu to tez byśmy narzekali na tamtejsza władzę. Ech ludzie, żal patrzeć.
~~Mlecznoróżowy Modrzew napisał(a): W sumie szkoda mi tej kobiety... Święta przez pryzmat polityki.... Tego to nawet politycy nie robią. To pokazuje co media robią ludziom z mózgu...
~~Brązowy Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ula K napisał(a): Brawo tej Pani, sama nie wpadłam na ten pomysł( a szkoda), czytając te komentarze pokomunistycznych pseudo patriotów ( lepszy sort), mocno się zastanawiam, czy też wszystko im się kojarzy z seksem? Bardzo ładne gwiazdki i tyle....szkoda tylko, że te pisowskie omnibusy są tak krótkowzroczni i z tak małym móżdzkiem...no ale cóż, jak Bóg chce kogoś ukarać, to mu rozum odbiera.
O co chodzi? Przecież ta kobieta sama zrobiła zdjęcie balkonu z ośmioma płatkami śniegu i przesłała do redakcji? Gdzie tam widać gwiazdki? Chyba każdy powinien wiedzieć jak wygląda gwiazdka.