~~Żółtobrązowy Orlik niezalogowany 2 godz. 19 min. temu
Szkoda, że boleć info jest takie wybiórcze. Wspierać remont altany to tak ale już miejsca z prawdziwego zdarzenia przystosowanego dla kotów to już nie. Wiele razy była prośba o udostępnienie zbiórki konkursowej organizacji. Ale nic z tego. Myślę, że teraz dziewczyny nie powinny przyjmować kotów z Bolesławca ( cały czas to robiły ) skoro nikt nie chce ich wesprzeć
~~Mlecznobiała Mydlnica niezalogowany 1 godz. 10 min. temu
Miau miau coś ty kotku chciał miałem ja miseczkę mleczka teraz pusta jest miseczka ojjj - mjau mjau. Będziesz kotku miał karmę dla kotka. Gdzie można przynieść???
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.